Σαμπρίνα: Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie – Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο

Σαμπρίνα: Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie – Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο

samprina

Σε μια ιδιαιτέρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η τραγουδίστρια Σαμπρίνα η οποία αναφερόμενη στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα είπε πως «οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie ξανθιά, όμως δεν είμαι έτσι ακριβώς στη ζωή μου».

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως δήλωσε μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Σαμπρίνα εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής, έκανε μία ροκ μπάντα, κάτι που πάντα ονειρευόταν και δεν μπορούσε να το κάνει στα μπουζούκια.

«Αυτή είναι η πτυχή του εαυτού μου που δεν έχω επικοινωνήσει, είναι κάτι που αγαπώ πολύ» δήλωσε για την ροκ μπάντα της.

«Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ»

«Οι εταιρείες μου έλεγαν να γίνω Barbie ξανθιά. Δεν έχω πρόβλημα, αλλά γενικά στη ζωή μου δεν είμαι έτσι ακριβώς. Δεν βάφομαι σχεδόν ποτέ, είμαι πολύ χαλαρή και ροκ» υπογράμμισε. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ πήγαινε με κότσο, με τον γιο της να της λέει να βγάλει επιτέλους αυτό το «μπιφτέκι από τα μαλλιά».

«Έχει τύχει να με δυσκολέψουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν σεξουαλική παρενόχληση, αλλά αυτό το υποσχετικό του να γνωριστούμε καλύτερα… Υπάροχυν άνθρωποι που έχουν εκμεταλλευτεί αυτές τις ευκαιρίες. Δεν είναι μόνο οι γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση χωρίς να το θέλουν, υπάρχουν κι άλλες που το έχουν χρησιμοποιήσει» ανέφερε η τραγουδίστρια.

Η Σαμπρίνα μοιράστηκε ένα αστείο σκηνικό από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ με τον Σταμάτη Γονίδη, όταν εκείνη ξεχάστηκε και έπεσε επάνω της όλο το φωτιστικό.

«Παλαιότερα πάθαινα κρίσεις πανικού και συμβουλευόμουν ένα ψυχίατρο, γύρω στα 24 – 25. Ήταν μία δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Με κυνήγησαν πολύ οι παπαράτσι, τώρα με το Instagram τα βγάζει ο καθένας μόνος του. Υπήρχε συμβουλή των εταιριών να κάνεις ένα ντουέτο και να βγουν φήμες» τόνισε.

Δείτε επίσης  Η μόδα που δημιουργείται από pixel αντί για υφάσματα

«Είχα σχέση με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο όταν ήμουν γύρω στα 20»

Η Σαμπρίνα αποκάλυψε πως με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο είχαν σχέση, όταν εκείνη ήταν γύρω στα 19 με 20 χρονών. «Με έναν άνθρωποι που με έχει βάλει στο χώρο, μου έχει δείξει και μου έχει μάθει πράγματα, δεν γίνεται να μην έχουμε καλή σχέση» δήλωσε.

Η τραγουδίστρια εστίασε και στον γιο της και την απόφαση να μείνει με τον πατέρα του: «Η μαμά θέλει να είναι καλά ο γιος και να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Είναι στον Βόλο με τον μπαμπά του. Ο γιος μου επέλεξε να είναι με τον μπαμπά του, γιατί ήθελε να ασχοληθεί και με το μπάσκετ».

Κλείνοντας μάλιστα τόνισε πως δεν νιώθει άνετα μετά το διαζύγιο να προβάλει την ιδιωτική της ζωή, εκτός εάν πρόκειται για άνθρωπο που θα παντρευτεί, γιατί δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση τον γιο της.

Πηγή