Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη

Σπύρος Μπιμπίλας: Τι απαντά για τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη

mpimpilas2602 682x384 1

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βγήκε στο Καλύτερα Δε Γίνεται και τοποθετήθηκε για τις αγωγές που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης εναντίον της Ζέτας Δούκα αλλά κι άλλων ηθοποιών του ΣΕΗ.

«Εμείς σαν Σωματείο θα απαντήσουμε όταν θα είμαστε έτοιμοι και θα έχουμε νομικούς συμβούλους. Δεν την έχω πάρει στα χέρια μου την αγωγή. Αν θέλει κάποιος να στραφεί εναντίον του Πειθαρχικού Συμβουλίου, που είναι νόμιμο, θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει στα δικαστήρια. Δεν έχει τύχει να στραφεί ξανά ηθοποιός κατά του ΣΕΗ» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Θα έρθει ένας φάκελος για τον κ. Κιμούλη για να παραπεμφθεί στη Γενική Συνέλευση. Είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει αν θα μείνει στο ΣΕΗ… Δεν μπορούμε να κατηγορούμε το Me Too γιατί είναι απρεπέστατο. Μπορεί να είναι από τη μια ηθικά νόμιμο το Me Too αλλά μπορεί να δημιουργήσει και προβλήματα. Τώρα μπορεί να έχουμε ένα κύμα διαφόρων καταγγελιών, για αυτό βγήκα κι είπα μην τα λέτε στις τηλεοράσεις. Δεν είναι μόνο η κυρία Δούκα που μίλησε δημοσίως για τον κύριο Κιμούλη, είναι κι άλλες κυρίες» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πηγή

Δείτε επίσης  Μαρίνα Πατούλη: Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο