Σταύρος Σβήγκος: Η τραπ μουσική καταστρέφει την επόμενη γενιά

Sviggos 1

Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη», με αφορμή τον ρόλο του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς». Ο ηθοποιός μίλησε για την επαγγελματική του ζωή, ενώ προχώρησε και στην ανάλυση διάφορων κοινωνικών ζητημάτων.

Ο ηθοποιός σχολίασε την τραπ μουσική και ανέφερε πως οι στίχοι αυτών των τραγουδιών, καταστρέφουν την επόμενη γενιά: «Όταν σκοπεύουμε να πουλάμε τραπ μουσική με αυτούς τους στίχους σε παιδάκια δημοτικού, καταστρέφεις την επόμενη γενιά. Τη γεμίζεις με σεξισμό, με φράγκα…».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-codrpo8gx5a9)

«Μετά, βλέπουμε για τη βασίλισσα της Αγγλίας και στεναχωριόμαστε. Πόσους ανθρώπους έφαγε αυτή η βασίλισσα με τις υπογραφές της; Δεν έχω δει ένα αφιέρωμα για τη δική της πλευρά. Και δεν με νοιάζει τι κάνει με τον εγγονό της όταν εγώ δεν έχω να φάω, αυτό θέλω να πω» σημείωσε στη συνέχεια.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-codrouv3hv5t)

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του και την καντίνα την οποία διατηρεί σε παραλία της Εύβοιας σημείωσε: «Έχω ανάγκη να προσφέρω. Να έχω κοινό και να το κάνω να περνάει καλά. Ίσως για αυτό έγινα ηθοποιός. Μου αρέσει να σερβίρω. Η καντίνα ξεκίνησε επειδή είναι μια αγαπημένη μου παραλία. Δεν θέλω η καντίνα ούτε την παραλία να την ποτίσω με την ιδιότητα του ηθοποιού. Δεν θέλω να πούμε πού είναι. Σιχαίνομαι τα μπιτσόμπαρα, τις ξαπλώστρες, τις ομπρέλες, δεν τα μπορώ. Πήρα ένα μικρό βανάκι, το έχω ντύσει με καλαμιές, δεν έχω βάλει τίποτε άλλο, μια τεντούλα, έχουμε τα αρμυρίκια για σκιά και μαγειρεύουμε».

Κλείσιμο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-codrqp008bmx)

Επιπλέον ο Σταύρος Σβήγκος έκανε αναφορά στην πολιτική σκηνή και μίλησε για το ζήτημα της φτώχειας: «Σίγουρα χρειαζόμαστε ανάσες. Δεν ξέρω αν επιτρέπει η κοινωνία και ο τρόπος που μας έχουν κάνει να ζούμε. Η πολιτική σκηνή ας πούμε που έχει εξαθλιώσει τη ζωή μας. Μην κοιτάς που φέτος και πέρσι κάνουμε τηλεόραση. Το 90% της του πληθυσμού της Ελλάδας ζει στα όρια της φτώχιας. Αυτοί οι άνθρωποι τι να πουν αν έχω εγώ παράπονο. Ή που μας λένε πηγαίνετε από μάρκετ σε μάρκετ, έλα να ζήσεις εσύ με ένα βασικό μισθό».

Δείτε επίσης  Άλλαξαν χέρια ακίνητα «φιλέτα» στο Γκάζι σε πλειστηριασμό-θρίλερ

«Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι έκανα την καβάτζα μου και είμαι εντάξει. Δούλευαν τόσα χρόνια ο πατέρας και η μητέρα μου και αυτή τη στιγμή δεν βγαίνουν με τη σύνταξη που παίρνουν. Στο μάρκετ δουλεύουν Κυριακές. Δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με τα κοινά, ξέρω πώς όλη αυτή η κατάσταση θα με “τυλίξει”, όπως το βλέπουμε. Δεν μπορείς να μείνεις ακέραιος από όλο αυτό» συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-codrnn4yzqrd)

Ειδήσεις σήμερα:

Πουλήθηκε 2,3 εκατ. ευρώ η μπάλα που ο Μαραντόνα έστειλε στα δίχτυα με το «χέρι του Θεού»

Βίντεο ντοκουμέντο: «Κάτσε κάτω ρε» φώναζαν γονείς στον 35χρονο για τη σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών στην Κω

Η γυναίκα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Μπραντ Πιτ – Είναι η πρώην του Πολ Γουέσλι

Κλείσιμο

Πηγή