Τέσσερις τρόποι που αποδεικνύουν πόσο ταιριάζει το navy με το μαύρο

navy

Ορισμένοι κανόνες της μόδας φτιάχτηκαν για να σπάσουν 

Μπορείς να συνδυάσεις μαύρο και navy; Όπως φαίνεται ναι.

Ενώ οι άνθρωποι της μόδας στο παρελθόν υποστήριξαν ότι δεν μπορούμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο χρώματα επειδή μοιάζουν πολύ μεταξύ τους παρακάτω θα βρεις μερικούς συνδυασμούς που θα σε προετοιμάσουν για κάθε περίσταση και θα σπάσουν δια παντός αυτό τον κανόνα.

Ένα Navy/Black outfit για Cocktail 

Όλοι έχουμε ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Ωστόσο, την επόμενη φορά που θα το φορέσεις διάλεξε ένα navy blazer—έξτρα πόντους εάν πάρετε ένα με βάτες όπως η Jenné Taylor. Οι γόβες ή οι vinyl μπότες είναι προαιρετικές αλλά -παραδέξου το- πολύ καλή ιδέα.

Navy/Black outfit για κάθε μέρα

Δες την Cass Dimicco. Εδώ, η μούσα του στυλ αποδεικνύει πώς ένα μαύρο cropped tank και ένα σκούρο τζιν παντελόνι λειτουργούν υπέροχα μαζί σε ένα casual ντύσιμο. Πρόσθεσε το ντύσιμό σας με ένα ζευγάρι πέδιλα ή μαύρα sneakers.

Navy/Black outfit για brunch

Πόσο ωραία το έκανε η αγαπημένη μας Grece Ghanem: Το Saint Laurent ανανεώνει αυτό το κλασικό σύνολο με το σκούρο τζιν και το μπλε blazer. Συνδύασε με ένα μαύρο graphic t-shirt για μια casual αλλά δροσερή εμφάνιση.

Navy/Black outfit για το επόμενο πάρτι

Η Camille Charriere φοράει ένα σαγηνευτικό navy μεταξωτό slip dress και τις καουμπόικες μπότες της, ό,τι χρειάζεται για ένα πάρτι. Συμπλήρωσε με τα σωστά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

Πηγή

Δείτε επίσης  Millennials: Νάρκισσοι, εγωιστές που δεν ζουν χωρίς iphone και ζητούν λεφτά από τους γονείς τους;