Τα 5 πιο γνωστά είδη οργασμού (και πώς θα τα πετύχεις)

Τα πιο κλασικά είδη οργασμών σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις

Πολλά έχουν γραφτεί για τον οργασμό, ή μάλλον για τους οργασμούς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι ένας, δεν εμφανίζεται μαγικά από μόνος του και θα πρέπει να τον ανακαλύψουμε από μόνες μας, τουλάχιστον στην αρχή.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά για να προχωρήσουμε και στα λίγο πιο σύνθετα. Ξέρεις σίγουρα τον κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό, αλλά οι γνώσεις σου ίσως σταματούν εκεί. Εξάλλου, όλη μας τη ζωή ακούμε μόνο για αυτούς τους δύο τρόπους.

Ο κλειτοριδικός

Είναι ο πιο δημοφιλής και όχι άδικα. Εμείς βλέπουμε μόνο ένα πολύ μικρό εξωτερικό μέρος, πράγμα που ανακάλυψα μέσα από το ντοκιμαντέρ “The Principles of Pleasure” και κρύβει εκατομμύρια νευρικές απολήξεις. Το μαγικό κουμπί σε περιμένει να το ανακαλύψεις (μαζί, και τον οργασμό σου).

Ο κολπικός

Ο οργασμός που επιτυγχάνεται μέσα από τη διείσδυση, αλλά δεν αρκεί για τις περισσότερες γυναίκες. Ο συνδυασμός του κόλπου και της κλειτορίδας μπορεί να σου χαρίσει μερικούς από τους πιο έντονους οργασμούς της ζωής σου.

Το σημείο G

Αν και δεν συμφωνούν όλοι για την ύπαρξή του, κάποιοι υποστηρίζουν ότι βρίσκεται μέσα στον κόλπο και λίγα εκατοστά πιο ψηλά. Ο διέγερσή του μπορεί να οδηγήσει στο squirting, αν και δεν είναι απαραίτητο.

Το στήθος και ο οργασμός

Το σώμα σου είναι ένα πεδίο αμέτρητων ερωτογενών ζωνών και οι θηλές είναι μία από αυτές. Σύμφωνα με έρευνα του 2006, το 82% των γυναικών και το 52% των ανδρών ανταποκρίνονται πάντα στα χάδια σε αυτή την περιοχή, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που μπορούν να φτάσουν σε οργασμό μόνο έτσι. Για να τον πετύχεις, μπορείς να συνδυάσεις τις ασκήσεις Kegels με παιχνίδι στις θηλές.

Δείτε επίσης  Ποιο είναι το τέλειο τζιν – Το «κομμάτι» που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Coregasm

Κι όμως, είναι ο οργασμός που πράγματι έρχεται από μόνος του, αλλά στο γυμναστήριο. Κάποιες ασκήσεις, όπως οι κοιλιακοί, το ποδήλατο, τα βάρη ή ακόμα και το σκαρφάλωμα με σχοινί, μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό, ενώ δεν είναι καθόλου ο στόχος σου.

Πηγή