Το dating αλλάζει δραστικά το 2023 και γίνεται απολαυστικά ανατρεπτικό

Οι πιο δημιουργικές ιδέες για πρώτο ραντεβού, γίνονται η νέα cool τακτική στον dating κόσμο για το νέο έτος

Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να ερωτευτώ στην πανδημία. Μηδέν κοινωνικότητα, καμία επαφή, όχι διασκέδαση, ούτε συναναστροφή. Φάνταζε κάτι αδιανόητο τότε. Μέχρι που ένας καθημερινός περίπατος και το μήνυμα με τον αριθμό 6 στον τότε γνωστό αριθμό, στάθηκε η αφορμή για μια νέα γνωριμία. Και η εξέλιξη ήταν πολύ διαφορετική εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούσαν.

Ραντεβού σε δημόσιους χώρους, μπαρ και εστιατόρια δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν, αλλά ούτε και τα «κλασικά dates» σε σινεμά και πάρτι. Τη θέση τους πήραν οι βόλτες στην παραλία, οι εξορμήσεις στη φύση, οι περίπατοι σε πάρκα, οι «παράνομες μαζώξεις σε πλατείες», οι προπονήσεις σε εξωτερικούς χώρους και όλα αυτά.

Αυτά όμως δεν αφορούν μόνο εμένα, άλλα ολόκληρο τον dating κόσμο ο οποίος δέχθηκε αλλαγές, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν. Από τα πρώτα ραντεβού σε virtual μορφή, έως και τα πρώτα dates σε παγκάκια και πάρκα, τα ραντεβού δεν θα είναι ποτέ ίδια με πριν και κυρίως ελπίζουμε να μην είναι ξανά τόσο βαρετά, όσο και πριν την πανδημία.

Jenny.Gr

Στο εξωτερικό ειδικά, τη θέση των glam εστιατορίων, πήραν τα picnic dates ή ακόμη και τα bookshop dates. Και κάπως έτσι οι πιο δημιουργικές ιδέες για πρώτο ραντεβού, γίνονται η νέα cool τακτική στον dating κόσμο. Μπορεί λοιπόν η πανδημία, μέσα σε τόσους περιορισμούς να μας έκανε να βρούμε νέους τρόπους dating, το σίγουρο είναι πως οι πιο εναλλακτικές ιδέες μας ακολουθούν και στην «μεταπανδημική» εποχή. Και το 2023, όλα αυτά έρχονται να φτάσουν στο peak τους, με τα δημιουργικά dates να απογειώνονται:

Jenny.Gr

Επίσκεψη σε μουσεία

Αν νομίζεις πως δεν είσαι αρκετά ψαγμένος/η για να ζητήσεις από το date σου να πάτε σε μουσείο ακόμη και για πρώτο ραντεβού, τότε μάλλον κάνεις λάθος. Εντάξει προφανώς, αξιολογείς λίγο τις καταστάσεις, και σε ποιον προτείνεις τί, αλλά γιατί να μην δοκιμάσεις και κάτι διαφορετικό, όπως για παράδειγμα μια επίσκεψη στο Γουλανδρή, το οποίο έχει και υπέροχο cafe για brunch. Δεν βαρέθηκες άλλωστε τα βραδινά ραντεβού σε εστιατόρια και μπαρ;

Πάρκα αναψυχής και εξορμήσεις στη φύση

Μπορεί να μην έχουμε το Central Park ή το Hyde Park στην Ελλάδα, αλλά ένα πολυσύχναστο πάρκο θα κάνει τη δουλειά του. Άλλωστε οι επιλογές είναι πολλές, από το κλασσικό Νιάρχος, το Πάρκο Ελευθερίας δίπλα στο Μέγαρο Μουσικής, έως και το “Ellinikon experience park”, μπορείς να βρεις διάφορες εκδηλώσεις, οι οποίες έχουν ενδιαφέρον και θα σας φέρουν πιο κοντά, ακόμη και αν δεν γνωρίζεστε αρκετά.

Jenny.Gr

Coffee dates, αλλά όχι όπως τα ξέραμε

Ο καφές, βρέξει – χιονίσει, με ή χωρίς πανδημία, θα είναι σταθερή αξία. Πλέον τα coffee dates αποτελούν την ιδανική και γρήγορη επιλογή για να πάρεις έναν καφέ στο χέρι και να ξεκινήσεις μια σύντομη διαδρομή στην πόλη, προκειμένου να δεις πόσο καλή χημεία υπάρχει μεταξύ σας, αλλά και αν πραγματικά σου αρέσει. Από το να επιλέξεις μια κλασσική καφετέρια, προτίμησε ένα ζεστό ρόφημα καφέ στο χέρι, και απόλαυσε τις πολυσύχναστες ή ήσυχες γωνιές της πόλης, παρέα με το date σου.

Jenny.Gr

Πηγή