Φίλιππος Σοφιανός: «Μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ»

filippos sofianos

Ο Φίλιππος Σοφιανός έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη ζωή του, την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο πλαίσιο του #MeToo.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και αρχικά, αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, τονίζοντας πως συμβαίνουν σε όλους τους επαγγελματικούς χώρους και όχι μόνο στο θέατρο.

«Η σεξουαλική παρενόχληση γυρνοβολάει παντού. Στις τράπεζες, στον δημόσιο τομέα, στους δημοσιογράφους. Μην κοιτάς που δεν ακούγονται», δήλωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co8ohsc2232h)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Θα πρέπει να καταλήξουμε σε έναν στοιχειώδη κώδικα δεοντολογίας. Η πατριαρχική, ματσό αντίληψη του προηγούμενου αιώνα πρέπει να εκλείψει. Μην ποινικοποιήσουμε και το φλερτ. Μη φτάσουμε σε ένα σημείο που θα σε κοιτάξω κάπως περίεργα και θα μου πεις “μου την πέφτεις”».
Τέλος, αναφέρθηκε στους τέσσερις γάμους που έχει κάνει και δήλωσε πως δεν του αρέσει σαν «γεγονός», αλλά αποζητά την οικογενειακή θαλπωρή.

«Δεν είναι ότι μου αρέσει το event του γάμου. Μου αρέσει η οικογένεια, η θαλπωρή. Πες το κατάλοιπο του πατέρα, που δεν είχα από πολύ μικρός. Πάντα κυνηγούσα την οικογένεια, την ήθελα. Τα αποκαθιστούσα τα κορίτσια πάντα», είπε κλείνοντας.

Κλείσιμο

Πηγή

Δείτε επίσης  Πόλεμος στην Ουκρανία - Economist: Βλέπουμε τη μεγαλύτερη προσάρτηση εδαφών στην Ευρώπη από τον Β΄ Παγκόσμιο