Όλια Λαζαρίδου για Τζούμα: Γιατί δεν πήραν να του πουν ότι αυτά που είπε μπορεί να τον διασύρουν;

Όλια Λαζαρίδου για Τζούμα: Γιατί δεν πήραν να του πουν ότι αυτά που είπε μπορεί να τον διασύρουν;

Clipboard 1

Θέση στον σάλο που έχει προκληθεί τα τελευταία 24ώρα με αφορμή τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, πήρε η γνωστή ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου.

Στην μακροσκελή ανάρτηση της στο facebook, εξηγεί ότι είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του – ακραίο μερικές φορές.

Παράλληλα, όπως λέει, ενώ ο γνωστός ηθοποιός καθόταν «αμέριμνος στο Φίλιον όπως κάθε ημέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μιλώντας με τους φίλους του έτυχε και ήρθαν από μια εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα».

Αφήνοντας αιχμή και για τον τρόπο που η εκπομπή – στην οποία προβλήθηκαν τα επίμαχα αποσπάσματα – η κ. Λαζαρίδου αναρωτήθηκε γιατί δεν πήραν το ίδιο βράδυ, αφού είδαν τα αποσπάσματα, να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν». Προσθέτει, «δεν ξέρω τι είναι χειρότερο μια άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου ή ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση».

Η ανάρτηση της Όλια Λαζαρίδου:

Ο Κωσταντινος Τζουμας- τον οποιο τυχαινει να γνωριζω και να εκτιμω για την επιμονη του να παραμενει ο εαυτος του ακομα και κοντρα στο κλιμα της εποχης -ειναι γνωστός για το μαυρο χιουμορ του -ακραιο μερικες φορες …Καθοταν αμεριμνος στο Φιλιον οπως καθε μερα σε μια εποχη αναρρωσης απο μια πολυ σοβαρη περιπετεια υγειας μιλώντας με τους φίλους του .Ετυχε και ήρθαν απο μία εκπομπή ,και στα καλα καθουμενα αρχισαν να τον ρωτάνε διαφορα για την τρεχουσα επικαιροτητα. Εκεινος τους απάντησε με τον σκωπτικο κυνισμο που θα μιλουσε και στους φιλους του ,μ ενα τροπο σιγουρα παρεξηγισημο.Καλα ως εδω ….η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη ..αναρωτιεμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιησουν οτι αυτα που ειπε θα μπορουσαν να τον διασυρουν…..δεν ξέρω τι είναι χειρότερο μία άστοχη δήλωση ενος ανθρωπου η ο κιτρινισμος που θελει να πουλησει ειδηση.Για να μπορεσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων..Υγ .Δεν το θετω σαν αφορμη για διαλογο οποτε δεν θα απαντησω σε σχολια.Τη γνωμη μου μονο διατυπωνω.

Δείτε επίσης  Aν αναζητάς ποια τάση στα νύχια θα υιοθετήσεις, σου έχουμε τις πιο hot

Ο Κωσταντινος Τζουμας- τον οποιο τυχαινει να γνωριζω και να εκτιμω για την επιμονη του να παραμενει ο εαυτος του ακομα…

Posted by Olia Lazaridou on Saturday, January 8, 2022

Πηγή