4 στάσεις στο σεξ για τις φορές που πρέπει να κάνεις ησυχία

Το ήσυχο σεξ μπορεί να είναι τρομερά απολαυστικό

Υπάρχουν διάφορα είδη σεξ. Το γρήγορο, αυτό που διαρκεί πολύ, το θορυβώδες, το περιπετειώδες και το ήσυχο. Μπορεί να προτιμάς ούτως ή άλλως να κάνεις ησυχία κατά τη διάρκεια, αλλά υπάρχουν και οι φορές που επιβάλλεται.

Αν αναρωτιέσαι για το ποιες είναι οι στάσεις που θα σε βοηθήσουν να είσαι αθόρυβη, είτε μιλάμε για τις κραυγές ηδονής, είτε για το κρεβάτι που τρίζει, συνέχισε να διαβάζεις.

Spooning

Απλά τα πράγματα, δεν ψάχνω θαύματα. Είστε ξαπλωμένοι και οι δύο κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση, δεν χρειάζονται εναλλαγές και είναι σχεδόν σαν να κοιμάστε. Ιδανικά όχι, αλλά έπιασες το νόημα.

69

Την έχεις υποτιμήσει πολύ αυτή τη στάση αλλά κοίτα να δεις που είναι ό,τι πρέπει για ήσυχο σεξ. Αφιερώνεται ο ένας στην απόλαυση του άλλου, και δεν χρειάζονται κινήσεις και αλλαγές.

Doggy στο πάτωμα

Ας κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο αθόρυβα. Το doggy στο κρεβάτι οδηγεί σε τριξίματα. Το doggy στο πάτωμα όμως θα κουράσει λίγο τα γόνατά σου. Αλλά δεν αφαιρεί καθόλου από την απόλαυση.

Στα όρθια

Κόντρα στον πάγκο της κουζίνας, ακουμπώντας στον καναπέ και οπουδήποτε μπορείς να πιαστείς. Άσε που σου δημιουργεί και την αίσθηση ότι κάποιος μπορεί να σε πιάσει.

Πηγή

Δείτε επίσης  Έρευνα: Γιατί τα Χριστούγεννα κάνουμε περισσότερο σεξ;