Η δημοφιλία του νησιού στην Ελλάδα και διεθνώς, φέρνει (και) κοινό με ιδιαίτερες γαστρονομικές αναζητήσεις και ζητάει hi end γαστρονομία από σεφ με τίτλους και βραβεία. Ταυτοχρόνως, η δυνατή γευστική παράδοση του νησιού και τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα, έχουν το δικό τους μεγάλο ειδικό βάρος και επηρεάζουν σοβαρά (ευτυχώς) τις fine dining δημιουργίες.
Τα τελευταία χρόνια, βραβευμένοι Έλληνες σεφ που έχουν διακριθεί στην Αθήνα, μεταφέρουν την εμπειρία τους και τη δημιουργικότητά τους σε όμορφα εστιατόρια, κυρίως ξενοδοχειακά, αλλά όχι μόνο, στην Πάρο και στην Αντίπαρο.
Διαβάστε περισσότερα στο Travel.gr