Οι 5 ιδανικές στάσεις στο σεξ για τις κρύες νύχτες (και μέρες) του χειμώνα

Οι 5 ιδανικές στάσεις στο σεξ για τις κρύες νύχτες (και μέρες) του χειμώνα

Ό,τι πρέπει για τις μέρες και νύχτες που κάνει κρύο

Πολύ κρύο δεν το λες, αλλά το πιθανότερο είναι ότι περνάς τα βράδια σου στον καναπέ, με κάλτσες και κουβερτούλα. Και ενώ θα ήθελες να κάνεις σεξ, σκέφτεσαι το κρύο ή απλά είσαι κουρασμένη για να δοκιμάσεις νέες στάσεις ή αλλαγή στην τοποθεσία.

Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα από όλα αυτά προκειμένου να περάσεις καλά. Υπάρχουν κάποιες στάσεις που έχουν φτιαχτεί για σεξ τον χειμώνα, είναι cozy και θα σου χαρίσουν σίγουρους οργασμούς.

Το Καβούρι

Ο ένας κάθεται στο κρεβάτι ακουμπώντας τα χέρια πίσω και το ίδιο κάνεις κι εσύ που κάθεσαι απέναντι, ενώ μπλέκετε τα πόδια σας. Και πολύ καλή γυμναστική για τα χέρια.

Ιεραποστολικό αλλά ενωμένο

Αντί ο παρτενέρ να είναι όρθιος από πάνω σου, ξαπλώνει πάνω σου και αγγίζεστε παντού. Αυτό βοηθά και στην τριβή της κλειτορίδας, ενώ έρχεστε πιο κοντά επειδή φιλιέστε.

Το ιεραποστολικό στο πλάι

Βλέπεις πόσες παραλλαγές έχει η πιο παραδοσιακή στάση; Είστε ξαπλωμένοι και κοιτάζεστε, εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω του και η διείσδυση γίνεται στο πλάι. Ό,τι πρέπει για κρύα βράδια.

Το cuddle squat

Εσύ κάθεσαι από πάνω του, είτε στο κρεβάτι είτε στον καναπέ, εκείνος σε αγκαλιάζει και κάνεις την άσκηση squat για βαθύτερη διείσδυση.

Doggy με μαξιλάρι

Μία στάση που βολεύει από πολλές απόψεις, γιατί εσύ είσαι ξαπλωμένη με ένα μαξιλάρι από κάτω σου, ώστε να είναι το σώμα λίγο ανασηκωμένο και να γίνεται πιο εύκολα η διείσδυση.

Πηγή

Δείτε επίσης  Ο Γιώργος Λιάγκας απαντά σε όποιον τον «πυροβολεί» για παλιότερες δηλώσεις του – «Είναι ανήθικο»