Προωθήστε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας στην Google

Προωθήστε αποτελεσματικά την ιστοσελίδα σας στην Google

Αποτελεσματική προώθηση ιστοσελίδας στην Google

Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας στον ηλεκτρονικό κόσμο του Internet γι΄αυτό και είναι πολύ σημαντική να έχετε μια καλοσχεδιασμένη ιστοσελίδα η οποία θα προτρέπει τους επισκέπτες της να επιθυμούν τη συνεργασία μαζί σας. Ωστόσο, μόνο αυτό δεν φτάνει καθώς για να έχετε μια επιτυχημένη επιχείρηση πρέπει την ιστοσελίδα σας να την επισκέπτεται κόσμος, διαφορετικά θα έχετε μια « νεκρή» ιστοσελίδα και επομένως καθόλου έσοδα. Είναι το ίδιο σαν να έχετε ένα μαγαζί και να μην το επισκέπτεται κανείς! Στην ουσία, πρώτα πρέπει να φροντίζετε να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα με κύρος και ελκυστική στα μάτια των επισκεπτών και δεύτερον να μάθετε σωστούς τρόπους να προωθήστε την ιστοσελίδα σας για να μπορέσετε να προσελκύσετε κόσμο.

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι, με ποιους τρόπους θα αυξήσετε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας. Το σαιτ noizeradio.gr βρίσκετε εύκολα για πολλές λέξεις κλειδιά στην google αφού εδώ και χρόνια συνεργαζόμαστε με μια από της καλύτερες εταιρείες SEO στην Ελλάδα η οποία κάνει προώθηση του σαιτ μας και ασχολείται με το όλο μάρκετινγκ στο Ίντερνετ. Έτσι εσείς οι αγαπημένοι μας αναγνώστες απολαμβάνετε την καλύτερη Ελληνική μουσική και όλα τα νέα τραγούδια δωρεάν και πρώτοι. Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό τόσα χρόνια.

ypiresies-seo-ellada

Στη συνέχεια θα σας παρουσιάσουμε τους πιο σημαντικούς τρόπους προώθησης ιστοσελίδων.

Ξεκινάμε με τον πιο δημοφιλή τρόπο ο όποιος παρέχεται δωρεάν και γίνεται μέσω των μηχανών αναζήτησης. Αυτός ο τρόπος προώθησης ιστοσελίδων κατατάσσει την ιστοσελίδα σας ψηλά από τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό ονομάζεται Search Engine Optimization (SEO) και έτσι έχετε σαν αποτέλεσμα να αυξάνονται οι επισκέψεις τις ιστοσελίδας σας χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα ευρώ. Όποιος έχει ή σκοπεύει να δημιουργήσει μια online επιχείρηση και δεν γνωρίζει πώς να την προωθήσει με τις τεχνικές του SEO, χάνει έναν μεγάλο αριθμό δωρεάν επισκέψεων. Αξίζει να αναφέρω οτι στη συγκεκριμένη μέθοδο οφείλεται το 70% με 90% των επισκέψεων σε μια ιστοσελίδα.

Δείτε επίσης  Ένα πρωτότυπο γεύμα αρτοποιίας «κλειδί» στο πρόβλημα των ακριβών ζωωτροφών

Μια άλλη μέθοδος προώθησης είναι το Directory Submissions η οποία καταχωρεί τους διακτυακούς σας τόπους σε ηλεκτρονικούς επιχειρηματικούς καταλόγους.

Διαφήμιση με banner

Το Banner Advertising και Text Ads είναι μια μέθοδος με την οποία αγοράζετε διαφημιστικό χώρο σε δημοφιλή sites. Η διαφήμιση μπορεί να είναι με τη μορφή εικόνων (banners) είτε με μορφή ενεργώ link κειμένου που βοηθάνε παράλληλα και στο SEO.

Με το Article Marketing μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε άρθρα σχετικά με την επιχείρηση σας σε δημοφιλή websites, και έτσι κερδίζετε κύρος, αναγνωρισιμότητα, υψηλότερες κατατάξεις στο Google και επισκεψιμότητα!

Επιλέξτε επαγγελματίες copywriting να γράψουν τα κείμενα στο σαιτ

Ενώ με το Copywriting μπορείτε να βελτιώσετε το περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου ώστε να είναι πιο πειστικό για τον επισκέπτη. Το SEO copywriting μαζί με το link building αποτελούν τους δυο βασικούς στύλους στην σωστή επαγγελματική προώθηση ενός σαιτ. Χωρίς καλό κείμενο και καλούς εισερχόμενους συνδέσμους το σαιτ σας δεν πρόκειται να προσελκύσει ποιοτικό traffic.

Μια άλλη εξίσου σημαντική μέθοδος είναι το Viral Marketing η οποία γίνεται με την εγκατάσταση ενός μηχανισμού που λέγεται Tell-A-Friend. Αποτελεί δηλαδή μια από τις καλύτερες μεθόδους προώθησης από στόμα σε στόμα.

Με τη μέθοδο του Affiliate Marketing μπορείτε να πετύχετε συνεργασίες με άλλους και αυτοί να προωθούν τα προϊόντα σας με μια προμήθεια , η οποία είναι υγροποιήσιμη αφού εγκαταστήσετε το κατάλληλο μηχανισμό.

seo-ipiresies

Το βίντεο μάρκετινγκ είναι το παρόν και το μέλλον του Ίντερνετ

Το Video Marketing χρησιμοποιείται για να μετατρέψετε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας σε μορφή Video έτσι ώστε να το προβάλλετε σε video sites ,όπως για παράδειγμα το Youtube, το dailymotion κλπ. Μία πολύ σημαντική μέθοδος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση ιστοσελίδων, είναι το email marketing. Με την συγκεκριμένη μέθοδο, μπορείτε να κρατήσετε επαφές με τους πελάτες ή υποψήφιους πελάτες σας, δημιουργώντας μια μεγάλη λίστα από emails και στέλνοντάς τους με αυτόν τον τρόπο ενημερωτικά emails με διάφορες προσφορές.

Δείτε επίσης  Την προέλευση του γαλαξία μας θα εξετάσουν οι επιστήμονες με νέο πανίσχυρο τηλεσκόπιο

Τέλος , σας παρουσιάζουμε και την μέθοδο του forum participation (white hat SEO) με την οποία θα προωθήσετε το δικτυακό σας τόπο μέσα από σχετικά forums. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ιατρούς, δικηγόρους, celebrities κ.τ.λ.

Επιλέξτε εταιρεία SEO η οποία να δουλέψει την προώθηση του σαιτ σας

Έτσι λοιπόν έχετε όλα τα εργαλεία είναι εδώ, στο χέρι σας να τα χρησιμοποιήσετε σωστά και να δημιουργήσετε μία κερδοφόρα διαδικτυακή επιχείρηση. Αν το εταιρικό σας σαιτ δεν εμφανίζετε σε καλές θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης τότε και οι επισκέψεις και οι πωλήσεις θα είναι μικρές και ουσιαστικά η εταιρεία σας δεν θα βρίσκετε στο Διαδίκτυο. Αναζητήστε εταιρεία η οποία ασχολείται με το SEO επαγγελματικά για να βελτιώσετε το organic visibility και να προσελκύσετε περισσότερο στοχευμένο traffic.