Δήμητρα Παπαδήμα: «Στα 15 μου πήγα στην αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας»

papadhma8292

Για τα εφηβικά της χρόνια μίλησε η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου και αναφέρθηκε στις διάφορες φάσεις που έχει περάσει στη ζωή της, κάνοντας μία αναδρομή από τα παιδικά της χρόνια, μέχρι το σήμερα.

Αρχικά δήλωσε: «Μικρή ήμουν ένα ασυμβίβαστο και απροσάρμοστο παιδί. Μετά έγινα της καλογερικής, ήθελα να γίνω καλόγρια στα 13, είναι γνωστό αυτό. Μετά αποφασίζω να γίνω όργανο της τάξης, να φέρω μία δικαιοσύνη στον κόσμο» και πρόσθεσε: «Πήγα στην Αστυνομία και ζήτησα άδεια οπλοφορίας στα 15, γιατί ήθελα να βάλω τον κόσμο σε μία τάξη, ήθελα το δίκιο. Θα σκότωνα τους κακούς… και τώρα μπορώ να το κάνω πολύ εύκολα».

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpcrmhh3zoq1)

Στην πορεία, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Η τέταρτη φάση ήταν μετά τα 15, που έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα. Έβαζα το χέρι πάνω στο βιβλίο για να πάρω τις γνώσεις. Όταν δεν έβρισκα βιβλίο να διαβάσω, διάβαζα εγκυκλοπαίδειες, λεξικά… ξεκινούσα από το Α. Πέρασε κι αυτή η φάση και μετά έγινα μία ωραία, μοιραία και αυτοκαταστροφική. Ασχοληθήκαμε με το θέατρο, την τηλεόραση και τα λοιπά. Μετά έγινα μάνα, οπότε ηρέμησα πολύ. Και τώρα είμαι στην καλύτερη φάση, παιδιά… φρικιό. Είμαι όλα τα άλλα αλλά με επίγνωση».

Όσον αφορά την καθημερινότητά της σήμερα, ανέφερε: «Είμαι αμίλητη, μοναχική, κάνω δουλειές από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπορώ να κάνω γυμναστική από το πρωί μέχρι το βράδυ συνέχεια. Σφουγγαρίζω, πλένω, κάνω… γενικά με τη χλωρίνη έχω μια σχέση πάθους, λατρείας. Έχω καταστρέψει τα έπιπλα από το να τα καθαρίζω. Λόλα!».

Ειδήσεις σήμερα:

Ποινική δίωξη για βιασμό στον 17χρονο στη Θεσσαλονίκη μετά την καταγγελία 18χρονης

Δείτε επίσης  Ταξίδι με το αυτοκίνητο στο γραφικό ψαροχώρι της Λακωνίας που θυμίζει νησί

Βυθισμένη στο χάος η Νέα Υόρκη με 28 νεκρούς – Συνεχίζεται η χιονοθύελλα

Μοναδικές εικόνες στον Κηφισό – Λευκό μινκ κολυμπά στα παγωμένα νερά

Κλείσιμο

Πηγή