Η Opel αποδεικνύει ότι το Astra είναι έτοιμο να καθορίσει μια νέα εποχή

Η Opel αποδεικνύει ότι το Astra είναι έτοιμο να καθορίσει μια νέα εποχή

opel astra

Το νέο Opel Astra βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους. Η ολοκαίνουργια, έκτη γενιά του best seller της compact κατηγορίας εκφράζει τη bold & pure σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας

Το νέο Opel Astra βρίσκεται επί ελληνικού εδάφους. Η ολοκαίνουργια, έκτη γενιά του best seller της compact κατηγορίας εκφράζει τη bold & pure σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Υιοθετεί καθαρές, μινιμαλιστικές επιφάνειες, απαλλαγμένες από περιττά στοιχεία, ενώ με το νέο πρόσωπο της μάρκας, το Opel Vizor, αλλά και το ψηφιακό cockpit pure panel, η Opel αποδεικνύει ότι το Astra είναι έτοιμο να καθορίσει μια νέα εποχή.

Το νέο Astra σχεδιάστηκε, εξελίχθηκε και κατασκευάζεται με απόλυτη γερμανική ακρίβεια στην έδρα της Opel, στο Rüsselsheim.

Το μοντέλο εισάγει στην compact κατηγορία καινοτομίες, που μέχρι πρότινος προσφέρονταν μόνο σε αυτοκίνητα της premium κατηγορίας.

Η νέα γενιά του best seller της compact κατηγορίας εξηλεκτρίζεται για πρώτη φορά. Το νέο Astra είναι διαθέσιμο σε plug-in υβριδική έκδοση, ενώ από το 2023 την γκάμα θα ολοκληρώσει το αμιγώς ηλεκτρικό Astra-e. Επιπλέον, είναι ήδη διαθέσιμες εκδόσεις με εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που συνδυάζονται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο χαμηλής τριβής και αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Oι τιμές

Αναλυτικά οι τιμές του νέου Astra στην Ελλάδα ξεκινούν από 23.900 ευρώ για τη βασική έκδοση με τον 1.2 turbo κινητήρα των 110 ίππων. Στο στρατόπεδο των diesel υπάρχει ο 1.5 πετρελαιοκινητήρας των 130 ίππων και με τιμή από 27.800 ευρώ. Την γκάμα ολοκληρώνει η plug-in hybrid έκδοση, απόδοσης 180 ίππων και με τιμή εκκίνησης τα 41.900 ευρώ.

Επιμέλεια κειμένου 

Άρης Γαλανόπουλος

Πηγή: skai.gr

Δείτε επίσης  Ποιες εταιρείες βάζουν τέλος σε αυτοκίνητα με βενζίνη και diesel

Πηγή