Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του ανανεωμένου KAROQ

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα του ανανεωμένου KAROQ

scoda auto st

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα δύο σκίτσα που προσφέρουν μία πρώτη γεύση του ανανεωμένου KAROQ. Το SUV που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν από τέσσερα χρόνια, το 2017, έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο design, αλλά και τεχνολογικά. Η αποκάλυψή του έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 30 Νοεμβρίου.

Δείτε τα σκίτσα εδώ.

Μέσα από τα σκίτσα διακρίνεται η νέα μάσκα, η οποία έχει αυξηθεί σε πλάτος και πλέον διαθέτει διπλά κάθετα πηχάκια και νέα εξαγωνική σχεδίαση, με φαρδιά εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος. Οι προβολείς έχουν ένα πιο λεπτό design σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και εκτείνονται μέχρι τη μάσκα. Η δυναμική εμφάνισή τους υπογραμμίζεται από τα επανασχεδιασμένα φώτα ημέρας που πλέον αποτελούνται από δύο ξεχωριστά στοιχεία το καθένα. Από κάτω υπάρχει μία δεύτερη φωτιστική μονάδα για τα φώτα ομίχλης ή στην κορυφαία έκδοση μία ξεχωριστή μονάδα LED. Αυτή η διαμόρφωση προβολέων δημιουργεί ένα τετραπλό φωτιστικό σημείο σε κάθε πλευρά, που δίνει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σκοτάδι.

Το δεύτερο σκίτσο, τέλος, δίνει μία πρόγευση του επανασχεδιασμένου πίσω μέρους, όπου εκτός από την μακρύτερη πίσω αεροτομή υπάρχει μία επανασχεδιασμένη ποδιά με μαύρο διαχύτη, ενώ τα πίσω φώτα διαθέτουν, επίσης, νέο design.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή

Δείτε επίσης  Η Αθήνα έχει τον 6ο μικρότερο συντελεστή φορτιστών για ηλεκτρικά οχήματα στην Ευρώπη