Το 2021 οι οδηγοί των Kuga plug-in hybrid εξοικονόμησαν ο καθένας 1.100 κιλά CO2

Το 2021 οι οδηγοί των Kuga plug-in hybrid εξοικονόμησαν ο καθένας 1.100 κιλά CO2

ford kuga %25281%2529

Το 2021 οι οδηγοί των Kuga plug-in hybrid εξοικονόμησαν ο καθένας 1.100 κιλά CO2 σε σύγκριση με ένα ισοδύναμο σύστημα κίνησης με βενζινοκινητήρα, σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. Δηλαδή εξοικονόμησαν δυνητικά εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αντίστοιχες με αυτές που θα κατέγραφαν σε ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής από το Λονδίνο στο Μπουένος ‘Αιρες, σύμφωνα με τελευταία στοιχεία της Ford.

Η ανάλυση ανώνυμων δεδομένων της Ford καταδεικνύει ότι οι πελάτες φόρτισαν το Kuga τους στο 71% των ημερών οδήγησης και έκαναν πλήρη χρήση της ευελιξίας του υβριδικού συστήματος κίνησης στις καλοκαιρινές εκδρομές τους.

Επίσης, τα δεδομένα αποκάλυψαν επίσης ότι οι οδηγοί του Kuga plug-in hybrid είναι πρόθυμοι να διατηρούν το όχημά τους φορτισμένο, με σχεδόν τις μισές από τις φορτίσεις να πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες. Δημοφιλείς επίσης ήταν και οι σύντομες φορτίσεις διάρκειας 1-2 ωρών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό τον τομέα, η Ford εκτιμά ότι η συχνότητα φόρτισης από τους οδηγούς PHEV οχημάτων θα αυξηθεί περαιτέρω τα προσεχή χρόνια.

Όλες οι ειδήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

Δείτε επίσης  Μακρινό ταξίδι με ηλεκτρικό όχημα: Χρειάζεται προετοιμασία και διαφορετική οδήγηση