Το Kia Concept EV9 προλογίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Το Kia Concept EV9 προλογίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

kia ape

Έχοντας λανσάρει πρόσφατα το EV6, η Kia αποκάλυψε το πλήρως ηλεκτρικό SUV Concept EV9. Αποτελεί την επιτομή της πρόσφατης ηγετικής θέσης της μάρκας στο σχεδιασμό και στην εξέλιξη επιθυμητών αυτοκινήτων υψηλής τεχνολογίας με μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Ακριβώς όπως το EV6, έτσι και το Concept EV9, είναι ένα ολοκαίνουργιο EV της Kia, έχοντας εξελιχθεί και βελτιστοποιηθεί με βάση την προηγμένη πλατφόρμα E-GMPκαι ενσαρκώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις βιώσιμης κινητικότητας. Ο σχεδιασμός του πρωτότυπου είναι εμπνευσμένος από τη φύση και εξελίχθηκε με χρήση ανακυκλωμένων υλικών που εναποτίθενται στο ευαίσθητο θαλάσσιο οικοσύστημα. Το SUV ξεχωρίζει από την εντυπωσιακή οπτική και διαθέτει διευρυμένες τεχνολογικές δυνατότητες. Ταυτόχρονα, προσφέρει την ευκαιρία οι χρήστες να βιώσουν την ελευθερία στις δραστηριότητες αναψυχής μακριά από τα κέντρα των πόλεων.

Το Concept EV9 έχει μήκος 4.930 χιλιοστά, πλάτος 2.055 χλστ. και ύψος 1.790 χλστ., ενώ το μεταξόνιο είναι στα 3.100 χλστ. Το μεταμοντέρνο γεμάτο γωνίες προφίλ προσδίδει στο πλήρως ηλεκτρικό SUV ένα απέριττο στυλ και εμφάνιση που θα συζητηθεί. Αντικατοπτρίζοντας την εξωτερική σχεδίαση, το εσωτερικό διαθέτει σχεδιαστική προσέγγιση που ενσωματώνει τις ιδιότητες της φύσης, της κίνησης και της ηρεμίας ως μέρος ενός εσωτερικού κορυφαίας ποιότητας. Η πανοραμική οροφή, με την απεριόριστη θέα, προσθέτει ακόμα περισσότερο την αίσθηση της ελαφρότητας και της επαφής με το περιβάλλον. Μια διαδραστική εξαιρετικά ευρεία οθόνη 27 ιντσών συνδέει στο Concept EV9 τον πραγματικό κόσμο με τον εικονικό, ενώ ταυτόχρονα εξυπηρετεί όλες τις απαιτήσεις οδηγού και επιβατών, συμπεριλαμβανομένων των πολυμέσων, του κλιματισμού και των λειτουργιών άνεσης.

Σημειώνεται ότι το Concept EV9 παρουσιάζεται στο Auto Mobility LA και στο LA Auto Show από τις 17 έως τις 28 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης  Παρουσίαση του Lexus ROV Concept, που κινείται με υδρογόνο

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή