Έρευνα: Η βρετανική προφορά είναι η πιο σέξι στον κόσμο

hardy

Ποια ιταλική και ποια γαλλική; Η γλώσσα του φλερτ είναι άλλη, αρκεί βεβαίως να έχει και το ανάλογο accent!
Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι επρόκειτο για ένα προσωπικό φετίχ, αλλά από ότι αποδείχθηκε η βρετανική προφορά είναι η πιο σέξι προφορά στον κόσμο, για έναν άντρα… τουλάχιστον σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Αμερικανίδες.
Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το MissTravel.com, οι γυναίκες της Αμερικής βρίσκουν τη βρετανική και τη σκωτσέζικη προφορά πιο σέξι.
Το 20% των 1.423 γυναικών που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι βρίσκουν τη βρετανική προφορά πιο σέξι, ενώ το 18% δήλωσε ότι προτιμά τη σκωτσέζικη.

Δυστυχώς, το ίδιο δεν ισχύει για τις Βρετανίδες, καθώς στα… αυτιά των αντρών από την Αμερική, η ισραηλινή και η κολομβιανή προφορά ήταν αυτές που μπορούσαν να «ανάψουν» πιο εύκολα έναν Αμερικάνο.

Κλείσιμο

O διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής του MissTravel.com, Brandon Wade, εξηγεί: «Ως Αμερικανοί συνδέουμε συχνά τις βρετανικές προφορές με τη νοημοσύνη και την τάξη, δύο επιθυμητές ιδιότητες για έναν άντρα», ενώ όσο αφορά την επιλογή των αντρών, ο ίδιος δηλώνει: «Η ισραηλινή προφορά δημιουργεί εικόνες από τη Μεσόγειο».

Η λίστα είναι η εξής:

Οι άντρες που έχουν πιο σέξι προφορά είναι:

1. Βρετανοί
2. Σκωτσέζοι
3. Ισπανοί
4. Αυστραλοί
Οι γυναίκες που έχουν πιο σέξι προφορά είναι:

1.Ισραηλινές
2. Κολομβιανές
3. Αυστραλές
4. Γαλλίδες

Κλείσιμο

Πηγή:

Δείτε επίσης  Αυτόλογος Μεσοθεραπεία PRP: Τι είναι και πως μπορεί να βοηθήσει το δέρμα σου