Το ριάλιτι MILF MANOR σπάει σε τηλεθέαση στης ΗΠΑ

Το ριάλιτι MILF MANOR σπάει σε τηλεθέαση στης ΗΠΑ

Το trash στα καλύτερα του: Στο ριάλιτι «MILF» πατέρας και γιος θέλουν να συνάψουν σχέση με την ίδια γυναίκα

Η σειρά γνωριμιών έχει προκαλέσει αίσθηση με το ασυνήθιστο και προβληματικό concept της.

Τα σόου γνωριμιών είναι ένα βασικό στοιχείο των ριάλιτι και από όταν [δυστυχώς για πολλούς] κυκλοφόρησαν έχουμε δει μερικές ανατροπές, σε παλαιότερα σόου του είδους, που αποδείχθηκαν αμφιλεγόμενες.

Αυτό συμβαίνει επειδή αργότερα στην εκπομπή εμφανίζονται οι μπαμπάδες των νεαρών ανδρών και αρχίζουν να ανταγωνίζονται για την προσοχή των ίδιων γυναικών

Διαβάστε επίσης: Τηλεφωνικό σεξ πως να τον ξετρελάνεις στο κινητό

Για παράδειγμα, το βρετανικό σόου γνωριμιών Naked Attraction προκάλεσε αίσθηση στο διαδίκτυο, αφού οι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν εντελώς γυμνοί.

«Ήταν πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα»

Αλλά αυτό το σόου γνωριμιών είναι μάλλον ένα από αυτά που θα θέλατε να αποφύγετε να παρακολουθήσετε γενικώς, δεδομένης της ασυνήθιστης ιδέας πίσω από αυτό.

«Όλοι προφανώς σοκαρίστηκαν. Αλλά ήμουν επίσης κάπως ενθουσιασμένος. Εγώ και ο μπαμπάς μου κάνουμε παρέα. Ειλικρινά, μου έδωσε κάτι να περιμένω με ανυπομονησία»

Διαβάστε επίσης: Αυτοϊκανοποιούνται αυτοί που δεν έχουν σχέση

Ακόμη και για μια εκπομπή γνωριμιών, αυτή θα μπορούσε να είναι μια κάπως τολμηρή και ριψοκίνδυνη ιδέα, και ορισμένοι συμμετέχοντες έχουν μοιραστεί τις εμπειρίες τους από τα παρασκήνια της εκπομπής.

Η φοιτήτρια και επιχειρηματίας Joey, 21 ετών, δήλωσε στη New York Post: «Ήταν πολλά συναισθήματα ταυτόχρονα».

Τι στο καλό είναι λοιπόν αυτή η εκπομπή;

Ονομάζεται MILF Manor, ένα «διακριτικό» όνομα, και βλέπει μια ομάδα νεότερων ανδρών να συνάπτουν σχέσεις με ελεύθερες και μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες – ή MILFs. Αυτό σημαίνει «Μαμά που θα ήθελα να γ@@@@@» για όσους δεν ξέρουν.

Δείτε επίσης  Τα 6 tips για να είσαι χαρούμενη, είσαι δεν είσαι σε σχέση

Διαβάστε επίσης: Δείξε τον κώλο σου στο Onlyfans και γίνε διάσημη

Οι νεαροί άνδρες προσπαθούν να ταιριάξουν με τις μεγαλύτερες γυναίκες του σόου, αλλά για τη νέα δεύτερη σεζόν του, υπάρχει μια ανατροπή.

Αυτό συμβαίνει επειδή αργότερα στην εκπομπή εμφανίζονται οι μπαμπάδες των νεαρών ανδρών και αρχίζουν να ανταγωνίζονται για την προσοχή των ίδιων γυναικών.

Ο Joey μοιράστηκε το σοκ του για την εμφάνιση του πατέρα του, λέγοντας: «Όλοι προφανώς σοκαρίστηκαν. Αλλά ήμουν επίσης κάπως ενθουσιασμένος. Εγώ και ο μπαμπάς μου κάνουμε παρέα. Ειλικρινά, μου έδωσε κάτι να περιμένω με ανυπομονησία».
«Του δίνω τη σωστή κατεύθυνση»

Ο μπαμπάς του Joey, Anthony, δήλωσε στη New York Post: «Πραγματικά με αιφνιδίασε, γιατί σκεφτόμασταν ότι θα πηγαίναμε σε δύο ξεχωριστά σόου γνωριμιών. Όταν μπήκα μέσα και είδα τον Joey, είπα: «Ω, Θεέ μου!».

Παρά την αναπάντεχη ανατροπή και το γεγονός ότι το ζευγάρι κυνηγάει την ίδια γυναίκα, ο Anthony μοιράστηκε ότι αυτό δεν ήταν ένα νέο σενάριο για εκείνον και τον Joey.

Διαβάστε επίσης: Νίκη του Ολυμπιακού μέσα στην Άστον Βίλα με 4-2

Είπε: «Δεν είναι ένα καινούργιο γεγονός για τον Joey και τον Τζόι: «Ο Joey συναντάει μεγαλύτερες γυναίκες. Βγαίνουμε [μαζί], ο Joey είναι σχεδόν σαν αδελφός μου.

«Βγαίνουμε και διπλά ραντεβού. Τον αφήνω να εξελιχθεί μόνος του. Του δίνω τη σωστή κατεύθυνση και τον αφήνω να είναι ο εαυτός του».

Από την πλευρά του, ο Joey συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η εμπειρία αυτή του έδωσε «περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Οι δύο τους διευκρίνισαν επίσης ότι δεν αισθάνονται ότι «ανταγωνίζονται» ο ένας τον άλλον στην εκπομπή.

Δείτε επίσης  Οι γυναίκες προτιμούν τις φίλες τους από το σύζυγό τους, σύμφωνα με έρευνα

Παρ’ όλα αυτά, ο Joey πρόσθεσε ότι υπήρχαν ακόμα στοιχεία της εκπομπής που ήταν «σίγουρα άβολα».

Τι άλλο μένει να δούμε; Κανείς δεν ξέρει.
Πηγή