Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: Κλ…νει ο πεθαμένος;

Αλέξης Κούγιας για Λάκη Λαζόπουλο: Κλ…νει ο πεθαμένος;

lignadis

«Βλέπω κάποιους που έχουν πεθάνει καλλιτεχνικά, πολιτικά, δικηγορικά να τους καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές και να ασχολούνται είτε με εμένα προσωπικά είτε με τις υποθέσεις που χειρίζομαι» είπε ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο «Πρωινό», με αφορμή σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον Σάκη Ρουβά.

«Στην Πετρούπολη, στην γειτονιά μου, έχει καφενεία που όταν εμφανίζονται τύποι που δεν έχουν να πουν κάτι για τους εαυτούς τους, οι άνθρωποι στα καφενεία γυρνάνε προς αυτούς και κάνουν μια ερώτηση: “κλάνει ο πεθαμένος;”. Αυτό το λέω εγώ τώρα σε όλους: ηθοποιούς, καλλιτέχνες που ασχολούνται με το τι θα πω εγώ, ποια υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσω εγώ…» είπε σε υψηλούς τόνους ο ποινικολόγος.

«Αν δεν έχεις τι να κάνεις όλη μέρα, ασχολείσαι με τον Ρουβά. Ορισμένοι άνθρωποι και στη δουλειά μας και στην Τέχνη και στο επιχειρείν έχουν “πεθάνει” και δεν το έχουν καταλάβει και προσπαθούν με τέτοια σχόλια να ασχολούμαστε μαζί τους» συνέχισε ο Αλέξης Κούγιας,

Τέλος, ερωτηθείς αν θα κινηθεί νομικά κατά του Λάκη Λαζόπουλου, είπε: «με έχει πει κοντό, στραβό, αλλήθωρο, ανήθικο, ανύπαρκτο, ότι έπρεπε να σκοτώσουν εμένα αντί για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο… Για τον κ. Λαζόπουλο δεν έχω να πω τίποτα άλλο: να θυμάται μόνο ένα καράβι στη Μύκονο που ήταν γεμάτο κοκαΐνη και εγώ βοήθησα πολύ στην υπόθεση, ένα καράβι που ήταν κάποιοι μέσα με ορισμένους νεαρούς και μου οφείλουν ευγνωμοσύνη, τίποτα άλλο».

Πηγή

Δείτε επίσης  Πέτρος Φιλιππίδης: Απελπιστική η οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του