Γιάννης Τσιμιτσέλης για Σάκη Ρουβά: Ο καθένας έχει την άποψη του – Δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη

Γιάννης Τσιμιτσέλης για Σάκη Ρουβά: Ο καθένας έχει την άποψη του – Δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη

tsimitselis

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Δευτέρας (14/02) και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρόσφατη συνέντευξη του Σάκη Ρουβά ο οποίος είπε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης βιώνει μία κόλαση, μετά τις καταγγελίες που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο ηθοποιός, εξήγησε πως αρχικά δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί με τον τραγουδιστή μέχρι που είδε στο twitter το hashtag #cancel_rouvas ενώ τόνισε πως πλέον έχει έρθει η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους.

«Είδα στο twitter ένα #cancel_rouvas και πάτησα να δω τι είναι και είδα όλη αυτή την κατάσταση. Ο καθένας έχει τη δικιά του άποψη και είναι υπεύθυνος γι’ αυτά που λέει. Εγώ δεν περιμένω τίποτα άλλο παρά μία καταδίκη. Και ο αδερφός μου να ήταν, και η μάνα μου να ήταν και πάλι καταδίκη θα ήθελα. Δε θα κάτσω να πλέξω το εγκώμιο για κανέναν αν έχει έναν έντιμο πρότερο βίο ή αν μου έχει φερθεί εμένα καλά» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία, είτε να νερώσουμε το κρασί»

«Δεν έχει σημασία το δέντρο, αλλά το δάσος. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, δεν είναι μόνο ο Λιγνάδης αλλά αρκετοί. Ήρθε η ώρα να μπουν όλοι στη θέση τους. Δεν παίρνει το πράγμα πια άλλη νοθεία, είτε να νερώσουμε το κρασί. Πρέπει το πράγμα πια να φτάσει σε ένα τέλος και να υπάρχει και διαρκής υπενθύμιση για τα επόμενα χρόνια. Επειδή ξεχνάμε εύκολα, μπορεί τώρα να πληρώσει τη νύφη ένας ή δύο ή τρεις που είναι οι θύτες και άλλοι μετά από χρόνια να ξεπεταχτούν και να είναι πιο έτοιμοι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Δείτε επίσης  Πέτρος Κουσουλός: Θύμα κλοπής ο δημοσιογράφος – Η ανάρτηση με το hashtag #Πάτρα

Πηγή