Δήμητρα Ματσούκα: Φοβάμαι τα αεροπλάνα – Όταν έχει κενά αέρος είμαι αυτή που σταυροκοπιέται

Δήμητρα Ματσούκα: Φοβάμαι τα αεροπλάνα – Όταν έχει κενά αέρος είμαι αυτή που σταυροκοπιέται

matsouka

Στο πλατό της εκπομπής «Κυψέλη» της ΕΡΤ2 βρέθηκε καλεσμένη η Δήμητρα Ματσούκα το μεσημέρι της Τετάρτης (23/03) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μεγάλο φόβο που νιώθει κάθε φορά που μπαίνει σε αεροπλάνο ενώ εξομολογήθηκε τι κάνει για να μπορέσει να μειώσει το φόβο της.

«Φοβάμαι τα αεροπλάνα. Όταν έχει κενά αέρος είμαι αυτή που σταυροκοπιέται. Πιάνω πάντα τον πιλότο, το έχω σαν αρχή μου. Καταρχάς, ζητάω από τις αεροσυνοδούς να με ενημερώνουν ότι δεν πέφτουμε. Πραγματικά φοβάμαι πολύ στα αεροπλάνα, χωρίς αυτό να με έχει εμποδίσει να κάνω μεγάλα ταξίδια» εξομολογήθηκε η Δήμητρα Ματσούκα.

Όσον αφορά στο τι κάνει για να μειώσει το φόβο που νιώθει για τα αεροπλάνα, η Δήμητρα Ματσούκα ανέφερε: «Σαν παρηγοριά είχα πάντα μια πασμίνα που την τύλιγα σαν μούμια γύρω από το κεφάλι μου και μέσα από αυτό το τυλιχτό θέαμα, μιλούσα. Συνήθως δεν θέλω να συνταξιδεύουν οι άνθρωποι μαζί μου, κάνουν ότι δεν με ξέρουν».

Πηγή

Δείτε επίσης  Loafers και κάλτσες: 7 προτάσεις για να ξεχωρίσετε το φθινόπωρο - Εδώ θα διαβάσετε τα πάντα για τη νέα τάση