Η Adele φόρεσε την πρώτη δημιουργία του Χάρις Ριντ για τον οίκο Nina Ricci

adele 0

Tο βραδινό φόρεμα από μαύρο βελούδο, ακάλυπτους ώμους, ογκώδη μανίκια από πουά μαύρο τούλι είναι κεντημένο με παγιέτες και πούλιες, καθώς και κρύσταλλα Swarovski

Ο Χάρις Ριντ παρουσίασε την πρώτη του δημιουργία για τον οίκο Nina Ricci, την οποία φόρεσε η Adele στο πλαίσιο των εμφανίσεών της “Weekends With Adele” στο Λας Βέγκας.

Το βραδινό φόρεμα από μαύρο βελούδο, ακάλυπτους ώμους, ογκώδη μανίκια από πουά μαύρο τούλι είναι κεντημένο με παγιέτες και πούλιες, καθώς και κρύσταλλα Swarovski.

Ο Βρετανο-Αμερικανός σχεδιαστής μόδας κοινοποίησε ανάρτηση στο Instagram για τη δημιουργία του. «Φορεμένο από την αιώνια συγκλονιστική Adele, το πρώτο άτομο που ντύθηκε με το νέο μου όραμα για τον οίκο, μία μικρή γεύση του τι πρόκειται να ακολουθήσει» έγραψε ο Χάρις Ριντ. «Είναι τιμή μου να ντύνω κάποια που το ενσαρκώνει, το μεγεθύνει και λάμπει με αληθινή θηλυκότητα. Η Adele φοράει ένα πουά φόρεμα διακοσμημένο στο χέρι, ενώ το πουά είναι ένα ισχυρό σύμβολο του αρχείου Nina Ricci.

Ο Χάρις Ριντ, ως διευθυντής δημιουργικού του οίκου μόδας Nina Ricci, θα κάνει το ντεμπούτο του στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι τον Φεβρουάριο.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

Δείτε επίσης  Ο Ozzy Osbourne λανσάρει το δικό του κρυπτονόμισμα