Η Ana de Armas πήγε το γαλλικό μανικιούρ ένα βήμα παρακάτω

ap ana de armas

Το baby γαλλικό μανικιούρ είναι το τυπικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά με μια πιο λεπτή γραμμή στην άκρη του νυχιού

Η Ana de Armas στην προβολή του «The Grey Man» στο Βερολίνο συνδύασε δύο από τις πιο μεγάλες τάσεις του 2022 στα νύχια: baby γαλλικό μανικιούρ της και μεταλλικά στοιχεία.

Το baby γαλλικό μανικιούρ είναι το τυπικό γαλλικό μανικιούρ, αλλά με μια πιο λεπτή γραμμή στην άκρη του νυχιού. Αυτή η λεπτομέρεια δίνει στο γαλλικό μια πιο λεπτή και μοντέρνα εικόνα κι είναι μία ιδανική για χέρια με πιο κοντά νύχια.

Αν και συνήθως το βλέπουμε με το κλασικό υπόλευκο η de Armas επέλεξε ένα μεταλλικό ασημένιο βερνίκι, το οποίο το έχουμε ξαναδεί στη Zendaya και τη Dua Lipa. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια διακριτική αλλά λαμπερή εμφάνιση που ταιριάζει ακριβώς σε κάθε κόκκινο χαλί.

Η de Armas και η manicurist της μάλλον έλαβαν υπόψη τους και το ασημένιους τόνους στα κοσμήματα και τα πέδιλα που συνδύασε με το μπλε κοστούμι της η ηθοποιός.

Αν και κάποτε ήταν δύσκολο να βρεθεί το ασημένιο βερνίκι σήμερα μπορείς να το βρεις πολύ εύκολα και να δημιουργήσεις είτε μόνη σου είτε με τη manicurist σου τo baby γαλλικό μανικιούρ με ασημένιο τελείωμα της Ana de Armas. 

Πηγή

Δείτε επίσης  Μαρίνα Πατούλη: Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο