Η realme ανακοινώνει το λανσάρισμα της πιο εμβληματικής της σειράς – realme GT2 Series

Η realme ανακοινώνει το λανσάρισμα της πιο εμβληματικής της σειράς – realme GT2 Series

realme

H realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο μόλις ανακοίνωσε την παρουσίαση της σειράς GT2 – των realme GT2 και realme GT2 Pro- στις 28 Φεβρουαρίου στο MWC 2022. Το realme GT2 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον Ιανουάριο ως το πρώτο κινητό που φέρει τον τελευταίο επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 το 2022. Το realme GT2 Pro θα είναι, επίσης, το ΠΡΩΤΟ κινητό με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 1 στην Ευρώπη.

Ως η πιο εμβληματική σειρά που έγινε ποτέ, η realme προσδοκά να φέρει σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως ότι πιο καινοτόμο τεχνολογικά, μπαίνοντας δυναμικά στην high-end αγορά και όντας στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. «Είναι πάντα ένα μοναδικό συναίσθημα το να προσφέρεις στους χρήστες παγκοσμίως κάτι νέο και συναρπαστικό, και το GT2 Pro απογειώνει τη realme σε άλλο επίπεδο.» είπε ο Sky Li, CEO της realme. Η realme κατάφερε, σε διάστημα τριών ετών, να αγγίξει πωλήσεις 100 εκατομμυρίων και να γίνει ένα από τα 6 κορυφαία brands. Η αδιάκοπη αναζήτηση τεχνολογικών και σχεδιαστικών καινοτομιών ήταν πάντα οι ακρογωνιαίοι λίθοι της ταχείας ανάπτυξης της realme.

Το realme GT 2 Pro έρχεται με τρεις παγκόσμιες καινοτομίες: ένα κάλυμμά στην πίσω όψη από βιοπολυμερές υλικό, μια ευρεία κάμερα 150° και το IFC (Innovation Forward Communications) της realme (η πρώτη εναλλαγή κεραίας HyperSmart ευρείας ζώνης στον κόσμο, ενισχυτή Wi-Fi και 360° NFC) που εξασφαλίζουν μοναδική εμπειρία για τους χρήστες όλου του κόσμου.

Περισσότερες πληροφορίες (όπως τιμές, προδιαγραφές, διαθεσιμότητα κτλ.) θα ανακοινωθούν επίσημα στο MWC στη Βαρκελώνη το 2022. 

Μείνετε Συντονισμένοι!

Πηγή

Δείτε επίσης  Kαθησυχάζουν οι ειδικοί: Οι μαγνητικοί πόλοι της γης δεν θα αντιστραφούν τα επόμενα 300 χρόνια- Δείτε βίντεο