Το realme GT NEO 2 μας καλεί να «Δούμε τα πάντα με ΝΕΟ τρόπο»

Το realme GT NEO 2 μας καλεί να «Δούμε τα πάντα με ΝΕΟ τρόπο»

Ένα νέο smartphone έρχεται στην αγορά για να ταράξει τα νερά! Με εκπληκτικό Digital Urban Design, επεκτεινόμενη RAM και με τον καλύτερο επεξεργαστή στην κατηγορία του, το realme GT NEO 2 είναι ένα νέο κινητό που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο.

Σ’ έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο όπως τα smartphone για να τραβήξει την προσοχή ένα νέο μοντέλο θα πρέπει να είναι κορυφή στην κατηγορία του. Και αυτό είναι κάτι που η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο, μπορεί να ισχυριστεί για το GT NEO 2.

Το realme GT NEO 2, πρόκειται για ένα mid-ranger smartphone εξοπλισμένο με κορυφαία χαρακτηριστικά, αλλά και το realme UI 3.0 που βασίζεται στο λογισμικό Android 12.

Με την προσθήκη του NEO στη σειρά GT, η realme μας καλεί να «Δούμε τα πάντα με ΝΕΟ τρόπο», αφου συνδυάζει την υψηλή τεχνολογία του GT με τη νεανική σχεδίαση μέσα από τον φουτουριστικό σχεδιασμό του NEO.

Realme gt2 2

Το realme GT NEO 2 κλέβει τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά, αφού διαθέτει εκπληκτικό Digital Urban Design, σχεδιασμένο στο νέο στούντιο σχεδίασης smartphone – το realme Design Studio. Διαθέτει τεχνολογία AG και επτά επεξεργαστές Nano-multilayers, για τέλειο φινίρισμα διπλής υφής και πιο λεία επιφάνεια στην πίσω όψη. Το αποτέλεσμα είναι ένα αισθητικά όμορφο άλλα και ελαφρύ κινητό (ζυγίζει μόνο 189 γραμμάρια). Είναι διααθέσιμο σε δύο ΝΕΟ χρώματα (πράσινο και Μαύρο).

Realme gt2 3

Από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του realme GT NEO 2 είναι ο επεξεργαστής του. Πρόκειται για τον Qualcomm® Snapdragon™ 870 5G τον καλύτερο επεξεργαστή στην κατηγορία του, γνωστό για τις υψηλές αποδόσεις του, που παρέχει στους χρήστες υψηλή ισχύ και ομαλή εμπειρία χρήσης. Με τέτοιον επεξεργαστή σε συνδυασμό με ο χρήστης απολαμβάνει βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού την realme HDR 10+ και E4 AMOLED Οθόνη 120 Hz, ο χρήστης απολαμβάνει βέλτιστη εμπειρία παιχνιδιού.

Δείτε επίσης  Νέα πτώση κερδών για τη Meta - Περικοπές στο προσωπικό υπαινίσσεται ο Ζάκερμπεργκ
Realme gt2 4

Ο επεξεργαστής του realme GT NEO 2 έχει την υψηλότερη ταχύτητα CPU συγκριτικά με άλλα Android smartphones και την υψηλότερη βαθμολογία AnTuTu στην κατηγορία του. Ενώ η οθόνη είναι κορυφαία στον κλάδο της τεχνολογίας, με ρυθμό αναγνώρισης αφής 600Hz και μέγιστη φωτεινότητα στα 1300 nits, που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα πάντα στην οθόνη τους, ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.

Επιπλέον, διαθέτει βασική AI κάμερα 64MP για λήψη φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, καθώς και selfie κάμερα 16MP με φίλτρα προσομοίωσης φιλμ και street-photography λειτουργία. Τέλος, τα διπλά στερεοφωνικά ηχεία Dolby Atmos παρέχουν την καλύτερη εμπειρία ήχου στην κατηγορία του. Το πακέτο ολοκληρώνεται με 12GB RAM +256GB αποθηκευτικό χώρο, ώστε να τραβάτε βίντεο, να αποθηκεύετε φωτογραφίες και πολυμέσα χωρίς να ανησυχείτε για τον αποθηκευτικό σας χώρο.

Ιδιαίτερη εντύπωση κάνει το γεγονός ότι έχει αναπτύξει την τεχνολογία Dynamic RAM Expansion (DRE) προκειμένου να παρέχει επιπλέον μνήμη για ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εφαρμογών. Μέσω της τεχνολογίας DRE, η υπάρχουσα μνήμη RAM 12 GB μπορεί να προσφέρει επιπλέον έως και 19 GB! Με αποτέλεμα το κινητό να πετάει στην κυριολεξία, αφού δεν κολλάει όσο και αν το ζορίσετε.

Όλα αυτά όμως «τρώνε» μπαταρία. Με τους χρήστες να μην αφήνουν στιγμή το κινητό από το χέρι τους δεν είναι περίεργο ότι αναζητάνε ένα κινητό με μεγάλη μπαταρία. Το realme GT NEO 2 δεν απογοητεύει ούτε σ’ αυτό τον τομέα. Υποστηρίζει SuperDart 65W Φόρτιση, που επιτρέπει στο smartphone να φορτίζεται πλήρως σε 36 λεπτά και διαθέτει μεγάλη μπαταρία μεγέθους 5000 mAh με 24ωρη διάρκεια ζωής ειδικά για χρήστες που χρησιμοποιούν πολλές ώρες τα κινητά τους. Το realme GT NEO 2 περιλαμβάνει, επίσης, τη μεγαλύτερη πλακέτα ψύξης ατμού από ανοξείδωτο ατσάλι στη βιομηχανία, σε τρισδιάστατη δομή ψύξης 8 επιπέδων με thermal gel διαμαντιού ως ψυκτικό υλικό, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης για «δυνατούς» παίκτες.

Δείτε επίσης  Έντυπωσιακή φωτογραφία: Ανιχνεύθηκε η πιο μακρινή μαύρη τρύπα που «καταπίνει» άστρο
Realme gt2 6

Αν ψάχνεις και εσύ ένα νέο κινητό μεσαίας κατηγορίας το οποίο δεν κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα σε καμία κατηγορία τότε επέλεξε το realme GT NEO 2 και δες τα πάντα με ΝΕΟ τρόπο.

Πηγή