Οι επτά celebrities που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50 τους

Οι επτά celebrities που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50 τους

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην υπάρχει τέλεια ηλικία για να γίνει κάποιος γονιός. Υπάρχει κάποιος που έχει αποκτήσει εκεί έξω παιδιά που μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι «τότε ήμουν απολύτως έτοιμος και σίγουρος ότι θέλω να προχωρήσω έτσι»; Το Εθνικό Κέντρο Έρευνας για την Οικογένεια και τον Γάμο των ΗΠΑ αναφέρει ότι ο μέσος όρος ηλικίας που ένας άνδρας συνήθως γίνεται πατέρας είναι μεταξύ 27 και 30.

Για μερικούς άνδρες, ωστόσο -συμπεριλαμβανομένων και των celebrities– το να γίνεις μπαμπάς μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Στην πραγματικότητα, ορισμένοι διάσημοι μπαμπάδες έχουν διπλασιάσει τον μέσο όρο, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει μπαμπάδες και σε ηλικία άνω των 60 ετών. Το να συμβαδίζεις με ένα μικρό παιδί είναι αρκετά δύσκολο ήδη για κάποιον στα 30 του. Πόσο μάλλον για κάποιον που βρίσκεται κοντά στη… σύνταξη.

Ας δούμε επτά διάσημους που απέδειξαν ότι η ηλικία μπορεί να μην αποτελεί εμπόδιο.

1 – Τζορτζ Κλούνεϊ, 56

klounei

Ο Κλούνεϊ είπε στη Hoda Kotb στο Today ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει τι του έλειπε από τη ζωή πριν κάνει παιδιά. «Δεν κοίταζα τη ζωή, λέγοντας, «Η ζωή μου θα είναι ανεκπλήρωτη χωρίς παιδιά», είπε. «Ένιωσα σαν να είχα μια αρκετά γεμάτη ζωή. Μετά συνάντησα την Αμάλ και συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου ήταν αρκετά άδεια. Και όταν αποκτάς αυτά τα δύο παιδιά, τότε ξαφνικά συνειδητοποιείς πόσο απίστευτα άδεια ήταν.»

2 – Στιβ Μάρτιν, 67

Ο Στιβ Μάρτν

Μπορεί να κέρδισε τις καρδιές μας στο Father of the Bride, ο Στιβ Μάρτιν, αλλά δεν είχε δικό του παιδί μέχρι τα 67 του όταν και τα κατάφερε το 2012 με τη σύζυγό του Anne Stringfield. Αν και η κόρη του Mέρι Μάρτιν είναι 10 ετών φέτος, το όνομά της όπως και καμία άλλη πληροφορία δεν είχε δημοσιευθεί για αυτή ακόμα και όταν έφτασε τα 3 της χρόνια.

Δείτε επίσης  Γιατί όλοι μιλούν για τη σειρά Wednesday; - Η Jenna Ortega έγινε είδωλο του «gothic» στυλ

3 – Χιου Γκραντ, 51

Ο Χιου Γκραντ

Ο ηθοποιός Χιου Γκραντ αρνήθηκε να επιτρέψει στα στερεότυπα ή την κοινωνική πίεση να τον επηρεάσουν ώστε να αποκτήσει παιδί πριν να είναι έτοιμος. Αντίθετα, καλωσόρισε το πρώτο του παιδί «έκπληξη» το 2011 σε ηλικία 51 ετών και απέκτησε άλλα δύο παιδιά μέσα στους επόμενους 13 μήνες και στη συνέχεια ένα άλλο το 2015.

4 – Τζεφ Γκολντμπλουμ, 62

Ο 67χρονος πλέον ηθοποιός μπορεί να είχε παντρευτεί στο παρελθόν, αλλά κάποτε είπε στο Parade ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει παιδιά μέχρι που γνώρισε τη σύζυγό του Έμιλι Λίβινγκστον . Τώρα το ζευγάρι, παντρεμένο για 8 χρόνια και ήδη γονείς του 2χρονου γιου Τσάρλι Όσιαν, πρόσθεσε ένα άλλο αγοράκι τον Ρίβερ Τζο, που γεννήθηκε την Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017. Η περήφανη μαμά μοιράστηκε τα χαρούμενα νέα στο Instagram: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει περάσει ήδη μια εβδομάδα!» έγραψε στη λεζάντα ενός slideshow με αξιολάτρευτες οικογενειακές λήψεις.

5 – Γουόρεν Μπίτι, 54

Ο Γουόρεν Μπίτι

Το ζευγάρι Ανέτ Μπένινγκ και Γουόρεν Μπίτι γνωρίστηκε όταν ο Μπίτι πήρε την Μπένινγκ στην ταινία του «Bugsy» το 1991 και παντρεύτηκαν το 1992, δύο μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού. «Αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ σε μένα — και στη μητέρα τους», είπε ο Μπίτι στο People για τα παιδιά του το 2016. «Αυτό είναι μεγαλύτερο από τη φήμη και δεν ήρθε ούτε μια στιγμή πολύ νωρίς».

6 – Ρόμπερτ Ντε Νίρο, 68

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Ας μιλήσουμε για διαφορά ηλικίας: Το μεγαλύτερο παιδί του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Ν τρένα, ήταν 40 όταν γεννήθηκε το μικρότερο παιδί του, Έλεν Γκρέις. Ο Ντε Νίρο και η σύζυγός του, Γκρέις Χάιτάουερ, υποδέχτηκαν την Έλεν μέσω παρένθετης μητέρας, όταν η Γκρέις ήταν 56 ετών και ο Ντε Νίρο ήταν 68.

Δείτε επίσης  Τέσσερις λόγοι υγείας που τα μαλλιά σου είναι θαμπά και εύθραυστα

7 – Μπρους Γουίλις, 57

Ο Μπρους Γουίλις

Ο Μπρους Γουίλις περιβάλλεται από όμορφες γυναίκες, αυτό είναι σίγουρο. Παρόλο που τα τρία παιδιά του—Ρούμερ, Σκάου και Ταλούλα—με την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ Demi Moore είχαν σχεδόν μεγαλώσει το 2012, απέκτησε μια τρίτη κόρη, τη Μέιμπελ ρέι, σε ηλικία 57 ετών. Δύο χρόνια αργότερα, αυτός και η σύζυγός του Έμα Χένινγκ απέκτησαν άλλη μια κόρη, την Έβελιν Πεν.

Πηγή