Οι μοναδικές δύο ενδείξεις μία καλής σχέσης (που φαίνονται από την αρχή)

Φαίνονται από πολύ νωρίς

Ξεκινά μία σχέση που θέλουμε πολύ να κρατήσουμε και αναρωτιόμαστε για το αν θα έχει διάρκεια, αν όλα θα πάνε καλά και αν αυτή τη φορά δεν μάς πρόδωσε το ένστικτό μας.

Αν θέλουμε να είμαστε όμως ειλικρινείς, οι ενδείξεις που μάς ενημερώνουν είναι εκεί από την αρχή της σχέσης και μάς δίνουν να καταλάβουμε την πορεία της. Ανεξαρτήτως από το πόσο ερωτευμένοι είμαστε.

Ατελείωτη επικοινωνία

Προφανώς και δεν εννοούμε ότι μιλάτε ακατάπαυστα και δεν σταματάτε ποτέ. Αλλά υπάρχει πάντα ένα ενδιαφέρον για τον άλλο. Κάνουμε ερωτήσεις για τη ζωή, την καθημερινότητα, πώς νιώθει. Τόσο στην αρχή της σχέσης, όσο και πολύ αργότερα. Το ενδιαφέρον φαίνεται από τις συζητήσεις, τη γλώσσα του σώματος και πώς νιώθουμε όταν περνάμε χρόνο με τον άλλο.

Αν νιώθουμε άνεση, ασφάλεια και μοιραζόμαστε όλο και περισσότερα, είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Αρκεί να είναι αμοιβαίο.

Τηρούμε τις υποσχέσεις μας

Για να σκεφτούμε λίγο όλες τις σχέσεις που έληξαν άδοξα ή που ενώ ένιωθες πολύ ερωτευμένη, κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν συνεπής σε αυτά που έλεγε; Έπαιρνε τηλέφωνο; Εμφανιζόταν στα ραντεβού; Έλεγε ότι θα κάνει κάτι και το έκανε; Έπαιρνε πρωτοβουλίες σε αυτά που λέγατε ότι θα κάνετε μαζί; Υπολόγιζε τις επιθυμίες σου; Ναι οκ, είμαστε άνθρωποι και δεν θα είμαστε πάντα απόλυτα συνεπείς, αλλά αν έχουμε καλή πρόθεση και βάζουμε σωστές προτεραιότητες, πάντα θα υπάρχει ο χρόνος.

Πηγή

Δείτε επίσης  Τέσσερις τρόποι που αποδεικνύουν πόσο ταιριάζει το navy με το μαύρο