Ομολόγησε live στο Facebook ότι «μόλις πυροβόλησα την πρώην μου στο κεφάλι, επόμενη είναι η γυναίκα μου»

Ομολόγησε live στο Facebook ότι «μόλις πυροβόλησα την πρώην μου στο κεφάλι, επόμενη είναι η γυναίκα μου»

dipli002 1

Σοκάρει μία νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στις ΗΠΑ, λίγες μόλις μέρες μετά τον Έλληνα ομογενή που δολοφόνησε τη σύντροφό του με ένα σπαθί. Αυτή τη φορά ένας αναισθησιολόγος στη Βαλτιμόρη πυροβόλησε την έγκυο πρώην κοπέλα του στο κεφάλι, το ομολόγησε στο Facebook Live και στη συνέχεια δολοφόνησε τη γυναίκα του. Ο δράστης στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο Rajaee Black, 44, ήταν αναισθησιολόγος στη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, αλλά απολύθηκε νωρίτερα αυτό το έτος εν μέσω μιας διαμάχης στο χώρο εργασίας.

Το Σάββατο, μπήκε στο Facebook Live για να ανακοινώσει ότι μόλις είχε δολοφονήσει την Tara Labang, την 41χρονη πρώην κοπέλα του, και ότι η γυναίκα του, με την οποία ήταν σε διάσταση, ήταν η «επόμενη».

Τα σοκαριστικά μηνύματα σε ζωντανή μετάδοση

«Μόλις πυροβόλησα την πρώην κοπέλα μου στο κεφάλι. Ένιωσα σαν όνειρο. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα ήμουν αυτός ο τύπος. Δεν μπορώ να πάω φυλακή, οπότε το άτομο που ευθύνεται πραγματικά για την κατάθλιψή μου και όλα αυτά είναι η πρώην σύζυγός μου. Λοιπόν, αυτή θα είναι η επόμενη. Μετά θα αυτοκτονήσω», είπε στο αποτρόπαιο βίντεο.

Στεκόμενος έξω από το σπίτι της Wendy Black, είπε: «Ωχ, είναι η πρώην γυναίκα μου εκεί». Έστρεψε την κάμερα στην μπροστινή βεράντα, όπου μπορούσε να τη δει κανείς να ανοίγει την πόρτα και να την κλείνει γρήγορα, και μετά να μπαίνει στο σπίτι.

Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο, ακούγεται να λέει: «Σήμερα είναι η μέρα».

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματά τους στο σπίτι λίγη ώρα αργότερα. Τα παιδιά τους βρέθηκαν ασφαλή και καλά μέσα στο γκρι SUV του έξω από το σπίτι.

Δείτε επίσης  Πόλεμος στην Ουκρανία: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στον πυρηνικό σταθμό του Τσερνόμπιλ

Πιστεύεται ότι έβαλε πρώτα τα παιδιά στο αυτοκίνητο, πριν σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και μετά αυτοκτονήσει.

Η Baltimore Sun επικαλείται δικαστικά αρχεία που δείχνουν ένα μοτίβο καταγγελιών για ενδοοικογενειακή κακοποίηση και διαφωνίες για την επιμέλεια μεταξύ εκείνου και της γυναίκας του, αλλά δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν τέτοια στοιχεία και για την πρώην φίλη του.

Πηγή