Το νέο Amarok στο προσκήνιο το 2022

Το νέο Amarok στο προσκήνιο το 2022

Ένα παγκόσμιο pick-up ελαφρύ επαγγελματικό μοντέλο, περνά στην 3η του γενιά, όντας ανανεωμένο σε πολλούς τομείς, από εμφάνιση έως και εξοπλισμό.

Το νέο VW Amarok θα λανσαριστεί το 2022 και απευθύνεται σε όσους θέλουν ευελιξία, δυνατότητες αλλά και ικανότητες εκτός δρόμου.

Εμφανισιακά έχει αλλάξει πολύ, μοιάζοντας περισσότερο σε επιβατικό, από μπροστά βέβαια, χωρίς να χάσει κάτι από τον δυναμισμό του, ενώ η καμπίνα, εκεί κι αν είναι σαν να έχει έρθει αυτούσια από επιβατικό.

Παράλληλα, το νέο Amarok εφοδιάζεται με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και συστήματα συνδεσιμότητας, που θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Το Amarok βρίσκεται στην παραγωγή από το 2010. Το premium pick-up κατασκευαζόταν στο Ανόβερο και θα συνεχίσει να κατασκευάζεται στο Pacheco της Αργεντινής. Η νεότερη έκδοση θα κατασκευάζεται και στην πόλη Silverton της Νότιας Αφρικής. Την τελευταία δεκαετία, περισσότερα από 800.000 οχήματα έχουν πουληθεί παγκοσμίως.

Το μοντέλο θα εξακολουθεί να προσφέρεται με τον κινητήρα πετρελαίου 3.0 TDI V6 με 258 ίππους, που φθάνουν τους 272 με overboost.

amarok designskizze 02 new

Πηγή: Drive & Travel

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

Δείτε επίσης  Δοκιμή Fiat 500e 3+1: Κυκλοφορώντας με στιλ