Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος

Περικλής Κονδυλάτος για Survivor: Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος

kondulatos

Για το Survivor, για τα χρήματα τα οποία πήρε από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλά και για τον Βαλάντη που δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Πέμπτη (13/1) ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων κατά τη διάρκεια δηλώσεών στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» μίλησε για στιγμές που πέρασε στον Άγιο Δομίνικο τις οποίες νοσταλγεί αλλά και για την αγάπη του στη θάλασσα.

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, στη θάλασσα νιώθω να ξαναγεννιέμαι. Είμαι λάτρης της Καμπάλα, το νερό είναι ιερό, διαβάζω προσευχές εξαγνισμού», εξήγησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

«Νοσταλγώ στιγμές από το Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο τζαζ με την δική μου. Τα χρήματα από το παιχνίδι τα ”έφαγα”», αποκάλυψε.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός»

«Ο Βαλάντης δεν μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος, είναι ο Τριαντάφυλλος και οι άλλοι» είπε.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι. Μου φαίνεται περίεργο που αποχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου», σχολίασε ο Περικλής Κονδυλάτος για τα του φετινού κύκλου του reality επιβίωσης.

«Τι ωραίο είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς… Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί» δήλωσε εστιάζοντας στο ειδύλλιο μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη.

«Όλοι οι φίλοι τσακώνονται, είναι ένα δείγμα αληθινής φιλίας» επεσήμανε κλείνοντας ο Περικλής Κονδυλάτος αναφερόμενος στη σύγκρουση και την επανασύνδεση που είχε με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Πηγή

Δείτε επίσης  Μονογαμία τέλος - Η νέα τάση στο σεξ