Το ονειρικό πάρτι της οικογένειας Καρντάσιαν προς τιμήν της 5χρονης Dream

Το ονειρικό πάρτι της οικογένειας Καρντάσιαν προς τιμήν της 5χρονης Dream

Ονειρεύεστε τα τέλεια γενέθλια για τα παιδιά σας; Η οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ είναι γνωστή για την διοργάνωση φαντασμαγορικών πάρτι και τέτοιο ήταν και το τελευταίο, με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Dream (σ.σ. όνειρο), κόρης του Rob Kardashian και της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Blac Chyna.

Η Dream Kardashian γιόρτασε τα πέμπτα της γενέθλια στις 10 Νοεμβρίου, σηματοδοτώντας τη μεγάλη της μέρα με γλυκά αφιερώματα στο Instagram από την οικογένεια Kardashian-Jenner.

Πάρτι γενεθλίων Barbie! ήταν το θέμα της γιορτής, με τη Dream να φοράει ένα ροζ φανελάκι Barbie και ασημί σορτς πριν αλλάξει σε ροζ φόρεμα. Εκατοντάδες ροζ μπαλόνια γέμισαν το σπίτι ενώ μια τεράστια ροζ επιγραφή με το «Happy Birthday Dream» δέσποζε στο κέντρο του χωλ. Ένα σπίτι Barbie και ένα κουτί Barbie σε φυσικό μέγεθος που θύμιζε συσκευασία της κούκλας Barbie έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Kardasian

Η Khloé αποκάλεσε τη διακόσμηση «όνειρο», ενώ την έδειχνε στους followers της στο Instagram.

kardasian2

Όσο για τον 34χρονο Ρομπ, μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης του να παρακολουθεί μια ταινία Barbie στο συγκινητικό του αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο αφιέρωσε στην «καλύτερή του φίλη», όπως αποκάλεσε την κόρη του Dream. «Σήμερα είσαι 5!!!! Αυτό είναι άγριο!» αστειεύτηκε. «Με κάνεις να γελάω κάθε μέρα και είμαι τόσο ευγνώμων που σε έχω στη ζωή μου!! Ήρθε η ώρα να εμφανιστείς στο πάρτι Barbie σου γουάο.»

Η Kourtney Kardashian σχολίασε: «Ένα τόσο ξεχωριστό κοριτσάκι, είσαι τόσο τυχερός Μπομπ και είναι τόσο τυχερή που έχει και εσένα!».

Για το πέμπτο b-day της Dream, η γιαγιά Kris Jenner μοιράστηκε χαριτωμένες φωτογραφίες από το ριάλιτι Keeping Up With the Kardashians που δεν είχαν προβληθεί. «Χρόνια πολλά στην πολύτιμη όμορφη εγγονή μου Όνειρο!» ανέφερε η Κρις και παρακάτω:

Δείτε επίσης  Ο λόγος που οι περισσότεροι ερωτικοί καυγάδες γίνονται τα Σαββατοκύριακα

«Είσαι πραγματικά ένα ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΝΕΙΡΩΝ και φέρνεις τέτοια χαρά και ευτυχία σε όλες μας τις ζωές! Χαιρετάς κάθε μέρα με αυτό το μεγάλο χαμόγελό σου και αυτό το μολυσματικό γέλιο και το αξιολάτρευτο γέλιο!!! Είσαι τόσο στοργική, ευγενική, στοχαστική, γλυκό κορίτσι και γεμίζει την καρδιά μου να σε παρακολουθώ με τα ξαδέρφια σου… Σ’ αγαπώ Dream Girl στο φεγγάρι και πίσω!!!! Xoxo. Lovey.»

H περήφανη θεία, Khloe Kardashian έδωσε το παρών με την κόρη της, True Thompson. Η τρίχρονη κόρη της Khloe φόρεσε ένα ροζ φόρεμα και διασκέδασε με την αγαπημένη της ξαδέλφη και τους υπόλοιπους καλεσμένους.

Πηγή