Φρίκη στην Οκλαχόμα: Σκυλιά κατασπάραξαν το χέρι 4χρονου – Το άκρο του μικρού έμεινε ακρωτηριασμένο στα κάγκελα

Φρίκη στην Οκλαχόμα: Σκυλιά κατασπάραξαν το χέρι 4χρονου – Το άκρο του μικρού έμεινε ακρωτηριασμένο στα κάγκελα

dipli paidi

Μία ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Οκλαχόμα των ΗΠΑ με ένα μικρό αγόρι μόλις 4 χρονών να χάνει το δεξί του χέρι με φρικιαστικό τρόπο στο σπίτι της γιαγιάς του. Ολόκληρο το άκρο του μικρού ακρωτηριάστηκε αφού το πέρασε μέσα από κιγκλίδωμα για να χαϊδέψει μερικά κουτάβια πίτμπουλ στο σπίτι της γιαγιάς του.

Το χέρι του Άξελ Φόστερ, κόπηκε ακριβώς κάτω από τον ώμο, κατά τη διάρκεια της φρικιαστικής επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι των παππούδων του στην πόλη Tecumseh, κοντά στην Οκλαχόμα Σίτι.

«Έχω δει δαγκώματα σκυλιών στο παρελθόν και έχω βιώσει αρκετά βάναυσα δαγκώματα σκύλου σε παιδιά, αλλά ποτέ δεν έγινε πλήρης ακρωτηριασμός», είπε ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος, JR Kidney.

«Το χέρι του παιδιού είχε μείνει στα κάγκελα»

«Το χέρι του παιδιού ήταν ακόμα στα κάγκελα. Όταν οι αστυνομικοί και ο έλεγχος των ζώων προσπάθησαν να ανασύρουν το χέρι, ο σκύλος έγινε επιθετικός απέναντί ​​τους», είπε ο Κίνντνεϊ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν τη γιαγιά με τον εγγονό της στο δρόμο. Η γιαγιά του παιδιού ήταν εκτροφέας πιτμπουλ και είχε ζώα σε κλουβιά. Το πιο πιθανό σενάριο για την τραγωδία είναι μέσα στο κλουβί να ήταν μητέρα πίτμπουλ με τα κουτάβια της και την προσπάθεια για χάδι του μικρού, το ενήλικο ζώο να την εξέλαβε ως επιθετική κίνηση.

Αστυνομικοί μαζί με πυροσβέστες έφτασαν και έδεσαν το τραύμα. Ο αστυνόμος Aaron McCormick αναφέρθηκε στην αστυνομική του αναφορά: «Μπορούσα να δω το μπράτσο μέσα και ένα από τα κουτάβια προσπαθούσε να το μασήσει».

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να επανασυνδεθεί το χέρι του, αλλά η επέμβαση δεν ήταν επιτυχής.

Δείτε επίσης  Αφγανιστάν: Συμφωνία Τουρκίας και Κατάρ με τους Ταλιμπάν για τη λειτουργία του αεροδρομίου της Καμπούλ

«Τρέξαμε μέχρι το νοσοκομείο. Όταν φτάσαμε εκεί, οι νοσοκόμες επιβεβαίωσαν ότι το χέρι του είχε ακρωτηριαστεί από το σώμα του», είπε η μητέρα του παιδιού στο KFOR.

Το σκυλί που κατακρεούργησε τον μικρό Άξελ θανατώθηκε.

Το Αστυνομικό Τμήμα Tecumseh μαζί με το Τμήμα Ανθρωπίνων Υπηρεσιών προσπαθούν τώρα να προσδιορίσουν εάν ο Άξελ εποπτευόταν σωστά εκείνη τη στιγμή. Εάν όχι, οι παππούδες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παραμέληση παιδιού.

Η οικογένεια έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό GoFundMe καθώς όπως εξήγησε το αγοράκι δεν είναι ακόμα εκτός κινδύνου: «Έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και εξακολουθεί να παλεύει όχι μόνο για να κρατήσει το χέρι του αλλά και τη ζωή του».

Πηγή