D-Link: Από το Hardware στην Τεχνητή Νοημοσύνη

D-Link: Από το Hardware στην Τεχνητή Νοημοσύνη

Η D-Link, παγκόσμιος ηγέτης στις τεχνολογίες δικτύωσης και συνδεσιμότητας, πραγματοποίησε με επιτυχία Συνέντευξη Τύπου, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στο Radisson Blu Park Hotel. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι του επιχειρηματικού και τεχνολογικού ρεπορτάζ, καθώς και συνεργάτες της εταιρείας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εντυπωσιακή παρουσίαση από τον Luigi Salmoiraghi, Sales & Marketing Director της D-Link.

Χαράζοντας το δρόμο από το Hardware στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η D-Link δίνει προτεραιότητα στη δημιουργία πελατοκεντρικών λύσεων για καταναλωτές, επιχειρήσεις και μεταφορείς, ενώ παράλληλα επενδύει στην ανάπτυξη λογισμικού και οικοσυστημάτων, με στόχο την καλύτερη εμπειρία κάθε χρήστη. Με θέμα «AI & Networking», η παρουσίαση επικεντρώθηκε σε καινοτόμες λύσεις τεχνητής νοημοσύνης και τις βέλτιστες εφαρμογές τους στην καθημερινότητα, καθώς και σε πρωτοποριακές επιλογές συνδεσιμότητας, ιδανικές για εταιρικά περιβάλλοντα. 

D Link 2

Καθώς βιώνουμε ακόμη τις αλλαγές που έφερε ο Covid-19 στη ζωή μας και τον εργασιακό μας χώρο, η D-Link απαντάει στις απαιτήσεις της νέας πραγματικότητας με καινοτόμα προϊόντα που αφορούν στη συνδεσιμότητα των επιχειρήσεων, σε 5G λύσεις και σε «smart home» προτάσεις. Βασικοί πρωταγωνιστές, όσον αφορά στη βέλτιστη διαχείριση δικτύων των επιχειρήσεων, είναι οι σειρές Nuclias Cloud και Nuclias Connect, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Τα προϊόντα και οι λύσεις της D-Link κάνουν χρήση  τεχνολογιών 5G, AI, Edge Computing και Big Data, οι οποίες χρησιμοποιούνται με στόχο να διευκολύνουν και βελτιώσουν τη ζωή μας σε τομείς και έξυπνες εφαρμογές όπως η Δημόσια και Ιδιωτική Ασφάλεια (Public and Personal Safety), το Έξυπνο Παρκάρισμα (Smart Parking), ο Έλεγχος Περιβαλλοντικής Μόλυνσης (Pollution Control) και την Διαχείριση της Κυκλοφοριακής Συμφόρησης (Traffic Management). Τέλος, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης, με στόχο τη διευκόλυνση της καθημερινότητας, η D-Link προσφέρει «έξυπνες» συσκευές για το σπίτι με εύκολη και άμεση διαχείριση μέσω της εφαρμογής mydilink.  

Δείτε επίσης  Tηλέμαχος: Το «όπλο» της ΕΑΒ για την αντιμετώπιση των drones - Ταξίαρχος Ε.Α εξηγεί στον ΣΚΑΪ πως λειτουργεί
D Link 3

Ο Luigi Salmoiraghi, Sales & Marketing Director της D-Link δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία μετά από πολύ καιρό να βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πιστή στη φιλοσοφία της “Connect to More” και μέσω της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης , η D-Link δημιουργεί μοναδικά προϊόντα και λύσεις με στόχο τη μέγιστη δυνατή συνδεσιμότητα όλων σε κάθε περίσταση. Προκειμένου να πετύχουμε το στόχο μας, επενδύουμε σημαντικά σε R&D κέντρα και προσωπικό, ενώ παράλληλα δημιουργούμε ποιοτικά προϊόντα με «έξυπνο» λογισμικό, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα όλων μας».

D Link 4

Σχετικά με τη D-Link

Τα τελευταία 35 χρόνια, η D-Link σχεδιάζει, αναπτύσσει και κατασκευάζει βραβευμένα προϊόντα δικτύωσης, ασύρματης παρακολούθησης και οικιακού αυτοματισμού. Ως παγκόσμιος ηγέτης στη συνδεσιμότητα, η D-Link αναπτύσσει τα επιχειρηματικά δίκτυα και εξοπλίζει τις επιχειρήσεις για να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Είναι επίσης βασικός παράγοντας της δημιουργίας του έξυπνου σπιτιού, καθιστώντας εύκολο και προσιτό για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να παρακολουθούν, να αυτοματοποιούν και να ελέγχουν το σπίτι τους από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet τους.

Η διευρυμένη γκάμα καινοτόμων, υψηλής απόδοσης και «διαισθητικών» τεχνολογιών προϊόντων της D-Link είναι διαθέσιμη τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τους καταναλωτές μέσω του παγκόσμιου δικτύου καναλιών και συνεργατών λιανικής και παρόχων υπηρεσιών.

Ακολουθήστε μας στα κανάλια κοινωνικών μέσων: Facebook, Twitter και LinkedIn.

Πηγή