Εύα Καϊλή από τη φυλακή: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία, δεν νιώθω θύμα, αλλά τρόπαιο»

Εύα Καϊλή από τη φυλακή: «Σκέφτηκα την αυτοκτονία, δεν νιώθω θύμα, αλλά τρόπαιο»

Εύα Καϊλή: Η συνομιλία της με Ιταλίδα ευρωβουλευτή στη φυλακή για το Qatargate

Το δημοσίευμα της Corriere della Sera

Αποσπάσματα από τη συνομιλία της Εύας Καϊλή με την ευρωβουλευτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, Deborah Bergamini, στις φυλακές των Βρυξελλών δημοσιεύει σήμερα η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Σε αυτά, η Εύα Καϊλή φέρεται να δηλώνει ότι σκέφτηκε να καταφύγει στην αυτοκτονία.

Διαβάστε επίσης: Πως να πουλήσετε online;

«Είμαι αθώα, θα το αποδείξω. Αλλά δεν αισθάνομαι θύμα, αισθάνομαι τρόπαιο. Τρόπαιο μιας πολιτικής δίωξης, μέρος της οποίας είναι μια προκατάληψη εναντίον βουλευτών και πολιτικών από τη νότια Ευρώπη», φέρεται να δήλωσε η Εύα Καϊλή. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ιταλία, Κρίσιαν Μαυρή, η εφημερίδα αναφέρεται στο γεγονός ότι η Εύα Καϊλή «ευχαρίστησε την επισκέπτρια της για το θάρρος της», εφόσον υπογράμμισε πως είναι η πρώτη βουλευτής που ήρθε στις φυλακές για να δει πώς είναι.

Διαβάστε επίσης: Cyber Sex: Γιατί οι Έλληνες το λατρεύουν;

«Τις πρώτες έξι εβδομάδες σκέφτηκα την αυτοκτονία. Αρκετές φορές» και «ο Παντσέρι ήταν πολύ χειριστικός με τον σύντροφό μου» φέρεται να είπε η Εύα Καϊλή στη Deborah Bergamini. Σύμφωνα με την Corriere della Sera, η ευρωβουλευτής Bergamini μιλά για «ακλόνητο τεκμήριο αθωότητας» το οποίο «πρέπει να ισχύει για όλους» και υπογράμμισε πως «η κόρη της (Καϊλή) δεν φταίει. Αντιθέτως, βιώνει μια διαλυμένη στοργή που θα έχει συνέπειες στη ζωή της», ενώ η εφημερίδα προσθέτει πως η Καϊλή «μελετά γαλλικά και ολλανδικά» εφόσον δήλωσε πως στο τέλος της υπόθεσης θέλει να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.

Δείτε επίσης  Σοβαρές ζημιές στο Σισμανόγλειο από έκρηξη σε ΑΤΜ –Δείτε φωτογραφίες

Πηγή