ΗΠΑ: Έγινε δισεκατομμυριούχος από λάθος τράπεζας

ΗΠΑ: Έγινε δισεκατομμυριούχος από λάθος τράπεζας

Δεν είχα ξαναδεί τόσα πολλά μηδενικά στο λογαριασμό μου

Ένας άνδρας έμεινε άναυδος όταν ανακάλυψε ότι έγινε δισεκατομμυριούχος σε μια στιγμή, εξαιτίας ενός λάθους της τράπεζας.

Διαβάστε επίσης: Ινδοί αγρότες έγιναν κτηνοτρόφοι σε μονάδα της Χαλκιδικής

Ένας άντρας έμεινε άναυδος όταν συνειδητοποίησε ότι μόλις είχε γίνει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, αφού η τράπεζά έβαλε κατά λάθος στο λογαριασμό του 50 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο 47χρονος Darren James έμεινε άφωνος όταν είδε για πρώτη φορά τον αριθμό να εμφανίζεται στην τραπεζική του εφαρμογή, καθώς τα μηδενικά συνέχιζαν να εμφανίζονται – καθιστώντας τον τον 26ο πλουσιότερο άνθρωπο στον πλανήτη.

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση GPO: κάτω από 10% ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Darren James θεωρήθηκε ο 26ος πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αφού η τράπεζα του έστειλε κατά λάθος το απίστευτο ποσό των 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 47χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών και εργάζεται στην αστυνομία της Λουιζιάνα, μια μέρα δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τη σύζυγό του και εκστασιασμένη ζητούσε να ελέγξει τον λογαριασμό τους. «Δεν έχω δει ξανά τόσα μηδενικά», είπε και ξεκίνησε να ψάχνει από μακρινούς συγγενείς, μέχρι ένα παλιό δελτίο από τυχερό παιχνίδι, ώστε να εντοπίσει την πηγή των εσόδων.

Διαβάστε επίσης: Ιστορική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την τεχνητή νοημοσύνη

Μάλιστα, σύμφωνα με την The Sun, ο 47χρονος βρέθηκε για λίγο στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο και συγκεκριμένα 26ος με βάση τη σχετική λίστα του Forbes.

«Ήταν τρελό να βλέπω πώς μοιάζει να είσαι πλούσιος, γιατί δεν έχω ξαναδεί τόσα πολλά χρήματα στη ζωή μου. Αναρωτιόμουν από πού προέκυψαν και το μόνο που σκεφτόμουν είναι πως κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα και θα τα πάρει πίσω», είπε ο Darren James.

Δείτε επίσης  Χάος στο Καζακστάν: Φωτιά στο γραφείο δημάρχου και αναφορές για πυροβολισμούς μετά την παραίτηση της κυβέρνησης

Διαβάστε επίσης: Τηλεφωνικό σεξ πως να τον ξετρελάνεις στο κινητό

Έτσι, δεν άγγιξε καθόλου τα χρήματα και τελικά μετά από 72 ώρες η τράπεζα πήρε πίσω το ποσό, ενώ τον ενημέρωσε ότι μπήκαν από ηλεκτρικό λάθος στην εφαρμογή της.

«Δεν μετανιώνω που δεν ξόδεψα κάτι. Ήξερα πως δεν ήταν δικά μου. Δεν τα κέρδισα, άρα δεν μπορούσα να τα πειράξω», δήλωσε για το γεγονός ότι άφησε 50 δισεκατομμύρια στο λογαριασμό του, χωρίς να πάρει κανένα δολάριο.
Πηγή