Η Kosmocar – Audi παρουσιάζει την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play

audi

Η εφαρμογή Audi Connect Plug & Play, διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, συνδέει τα smartphone του οδηγού μέσω Bluetooth με το Audi DataPlug, μετατρέποντας το όχημα σε «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» σε ελάχιστο χρόνο

Η Kosmocar – Audi παρουσιάζει την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play με την οποία το smartphone του κατόχου ενός Audi συνδέεται με το αυτοκίνητό του, μετατρέποντάς το γρήγορα και εύκολα σε «συνδεδεμένο όχημα».

Η έξυπνη συσκευή DataPlug σε συνδυασμό με την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play επιτρέπει στα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν από το 2008 μέχρι το 2019 να γίνουν «συνδεδεμένα αυτοκίνητα» με λίγα απλά βήματα στο smartphone.

Η εφαρμογή Audi Connect Plug & Play, διαθέσιμη τόσο σε iOS όσο και σε Android, συνδέει τα smartphone του οδηγού μέσω Bluetooth με το Audi DataPlug, μετατρέποντας το όχημα σε «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» σε ελάχιστο χρόνο.

Με την εφαρμογή Audi Connect Plug & Play, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για το όχημά τους ανά πάσα στιγμή, όπως τα διανυθέντα χιλιόμετρα, τον αριθμό πλαισίου του οχήματός και τη στάθμη καυσίμου, καθώς και τα χιλιόμετρα και τις μέρες που απομένουν μέχρι το επόμενο ραντεβού για service.

Επίσης η εφαρμογή προσφέρει σειρά χρηστικών πληροφοριών και υπηρεσιών όπως η άμεση κλήση Oδικής Βοήθειας ή της
Εξυπηρέτησης Πελατών, η τελευταία θέση στάθμευσης του αυτοκινήτου, σύμβουλο οδικής συμπεριφοράς και οικονομικής οδήγησης, η λίστα του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi στην Ελλάδα, αλλά και παιχνίδια προκλήσεων οδήγησης και διαδρομών για την διασκέδαση του χρήστη.

Επίσης, σε αυτή τη κρίσιμη συγκυρία για το κόστος των καυσίμων, ο χρήστης της εφαρμογής Audi Connect Plug & Play μπορεί να έχει μια πλήρη επισκόπηση των διαδικασιών ανεφοδιασμού και των μηνιαίων εξόδων καυσίμων. Κάθε φορά που το Audi DataPlug καταγράφει μια διαδικασία
ανεφοδιασμού, ο χρήστης της εφαρμογής λαμβάνει μια ειδοποίηση στο smartphone του ότι καταγράφηκαν στοιχεία του ανεφοδιασμού. Μέσα από αυτήν την λειτουργία ο οδηγός μπορεί να διαπιστώσει, όχι μόνο το ακριβές κόστος καυσίμου σε κάθε του διαδρομή, αλλά και τα συγκεκριμένα σημεία μιας διαδρομής όπου θα μπορούσε να εξοικονομήσει καύσιμο εάν ακολουθούσε διαφορετικό στυλ οδήγησης.

Δείτε επίσης  Γιατί οι ειδικοί προειδοποιούν να μη φορτίζουμε τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα τη νύχτα - Τι κίνδυνος υπάρχει

Επιμέλεια κειμένου:

Άρης Γαλανόπουλος

Πηγή: skai.gr

Πηγή