Εύκολες και stylish προτάσεις που θα απλοποιήσουν το ντύσιμό σου κάθε πρωί

Εύκολες και stylish προτάσεις που θα απλοποιήσουν το ντύσιμό σου κάθε πρωί

style suit hat woman st

Ανακάλυψε τις προτάσεις που βρήκαμε για να μην σε κουράζει το πρωινό styling αλλά να βγαίνεις πάντα κομψή από το σπίτι.

Εντάξει, το ξυπνητήρι νωρίς το πρωί είναι λίγο βάναυσο. Βάναυσο είναι επίσης να καλείσαι να κάνεις “τρελό” styling στις 7 – 8 π.μ. Όμως, καλώς ή κακώς κάποιες φορές είναι αναπόφευκτα και τα δύο, γιατί πρέπει να πάμε στην εργασία μας, σε μία δημόσια υπηρεσία, στο πανεπιστήμιο, το παιδί στο σχολείο.

Είναι αμέτρητες οι πρωινές υποχρεώσεις που έχουμε, για αυτό το λόγο πρέπει να βρούμε εύκολα tricks και tips για να μας κάνουν πιο εύκολη την πρωινή μας ρουτίνα. Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που αναφωνούμε μετά το “θέλω καφέ”; Ναι καλά κατάλαβες, το “τι φοράμε πάλι σήμερα”.

Διάλεξε ένα μονόχρωμο outfit

Με ένα μονόχρωμο outfit δεν έχεις ούτε πολλά περιθώρια για λάθη, άσε που ο πήχης δυσκολίας θα είναι χαμηλός. Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου black denim, να το συνδυάσεις με ένα μαύρο t – shirt, μαύρα sneakers ή σταράκια και την αγαπημένη σου μαύρη τσάντα. Για το styling ρίξε και μία μαύρη ζακέτα ή ένα λεπτό φούτερ στους ώμους και έφυγες.

Girly outfit

Αν είσαι team φούστα και fun του ρομαντικού style δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Αρκεί να έχεις πολλές φούστες σε διάφορα print και να “παίζεις” κάθε φορά αλλάζοντας μονόχρωμα πουκάμισα ή basic τ – shirts. Aπόφυγε τα πολύ ψηλά τακούνια. Τα loafers θα ήταν μία ιδανική επιλογή παπουτσιού στην περίπτωση αυτή. Θυμήσου πως ένα statement κομμάτι για την πρωινή εμφάνιση αρκεί και περισσεύει. Επίσης, ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να είμαστε θηλυκές και σέξι πρωί – πρωί;

Δείτε επίσης  Σημάδια γήρανσης στο λαιμό; Τι πρέπει να κάνεις

Σαλοπέτα is back

Όσο αποτελούν ένα από τα πιο άνετα και εύκολα ρούχα που μπορεί να επιλέξεις δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Μία σαλοπέτα τουλάχιστον, αξίζει να έχει μία θέση στη ντουλάπα κάθε κοπέλας που ξυπνά το πρωί και γυρνά σπίτι το βράδυ. Άλλαζε μόνο t – shirts και συνδύασε τη με όμορφα και cool αξεσουάρ για να μην την βαρεθείς ποτέ. Επίσης, εκτός από τη κλασική blue denim σαλοπέτα μήπως να δοκίμαζες κάποια με prints, όπως ρίγες και λουλούδια; Λέμε μήπως…

Eπίλεξε printed pants με ένα top tank 

Αν αγαπάς τα prints μάλλον ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείς τα κομμάτια από ρίγες, λεοπάρ, φλοράλ που έχεις στη ντουλάπα σου. Ιδανικά, διάλεξε ένα παντελόνι με έντονο μοτίβο, όπως οι κάθετες ρίγες και συνδύασε το με ένα crop top tank. Προτίμησε η γραμμή του παντελονιού σου να είναι λίγο πιο άνετη ή το αντίστροφο. Θα φαίνεται ότι το έχεις προσπαθεί πολύ ενώ δεν θα το έχεις προσπαθήσει καθόλου.

Dress to be well – dressed

Aγαπάμε τα φορέματα κυρίως γιατί φορώντας ένα μόνο ρούχο μπορούμε να είμαστε κομψές, άνετες και να νιώθουμε ο εαυτός μας. Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν το go to ρούχο για κάθε περίσταση. Με λίγα λόγια, δεν ήξερες τι να φορέσεις, έπιανες από τη ντουλάπα ένα φόρεμα και ήσουν πανέτοιμη. Διάλεξε φορέματα μέσα στα οποία νιώθεις άνετη και περιποιημένη. Για μία πρωινή εμφάνιση καλύτερα να ήσουν φειδωλή όσον αφορά τα πολύ έντονα χρώματα, τα “επικίνδυνα” κοντά μήκη και τις πούλιες. Οι γήινες αποχρώσεις, το μαύρο και το λευκό θα σε βγάλουν 100% ασπροπρόσωπη. Σύνδυασέ το με flat σανδάλια ή flat εσπαντρίγιες, τώρα που έχει καλοκαιριάσει για τα καλά.

Δείτε επίσης  Σβαρτσενέγκερ σε ρόλο «Αη Βασίλη» – Δώρισε οικίσκους σε άστεγους βετεράνους

Διαβάστε επίσης:

Fisherman sandals: Τα αμφιλεγόμενα σανδάλια του φετινού καλοκαιριού

Η αλήθεια πίσω από 8 συχνά επαγγελματικά λάθη και αποτυχίες

Πηγή