Παρίσι: Τι έδειξε η νεκροτομή για την 12χρονη που βρέθηκε νεκρή σε βαλίτσα – Εξετάζεται το κίνητρο της εκδίκησης

Η Γαλλία συνεχίζει να βρίσκεται σε σοκ από τη δολοφονία της 12χρονης στο Παρίσι που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία βαλίτσα, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση δίνει νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο περιστατικό.

Όπως μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο, η 12χρονη πέθανε λόγω «καρδιοαναπνευστικής ανεπάρκειας με σημεία ασφυξίας και αυχενικής συμπίεσης». Άλλες μη θανατηφόρες πληγές βρέθηκαν στο πρόσωπο και την πλάτη της, καθώς και μεγάλα ανοίγματα στο λαιμό της. Οι αριθμοί 0 και 1 ήταν γραμμένοι με κόκκινο χρώμα στα πέλματα κάθε ποδιού της.

Επίσης, η 24χρονη άστεγη κατηγορούμενη κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, έπεφτε σε αντιφάσεις, από τη μια παραδεχόμενη κι από την άλλη αρνούμενη τα γεγονότα. Τελικά παραδέχτηκε ότι είχε φέρει τη Λόλα στο διαμέρισμα της αδερφής της, που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο που διέμενε το παιδί, όπου την ανάγκασε να κάνει ντους.

Σημειώνεται, πως εκείνη θεωρείται η κύρια κατηγορούμενη, ενώ από τις γαλλικές αρχές ανακρίθηκε κι ένας ηλικιωμένος, ο οποίος τη φιλοξένησε σπίτι του για δύο ώρες, ενώ είχε μαζί της τη βαλίτσα, όπου είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του παιδιού.

Σημειώνεται, ότι βίντεο από κάμερες ασφαλείας κατέγραψε το παιδί να μπαίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας του, όταν και το προσεγγίζει μια νεαρή γυναίκα, ενώ στη συνέχεια εξαφανίζονται.

Οι γονείς της ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές, όπου τελικά εντόπισαν το κορίτσι νεκρό μέσα σε βαλίτσα, με κομμένο λαιμό, δεμένα τα άκρα και τους αριθμούς 1 και 0 χαραγμένους στο κορμί της.

Πηγή

Δείτε επίσης  Οι 10 πόλεις που «σαρώνουν» στο Instagram- Είναι οι πιο φωτογραφημένες του κόσμου!