Ρώσος YouTuber καίει αυτοκίνητα για να ανεβάσει τα views

Ρώσος YouTuber καίει αυτοκίνητα για να ανεβάσει τα views

bmw

Περσόνες των social media, YouTubers και κάθε λογής influencers προχωρούν σε ακρότητες όλων των ειδών για να τραβήξουν περισσότερους followers, περισσότερα views άρα και περισσότερα χρήματα από ενδεχόμενες διαφημίσεις. Δεν είναι λίγες οι φορές που θα φτάσουν ακόμα και σε δυνητικά επικίνδυνες πράξεις για να φανούν όσο πιο ακραίοι μπορούν.

Στην περίπτωση του Ρώσου Youtuber Litvin τα πράγματα είναι πραγματικά επικίνδυνα και άκρως καταστροφικά. Αυτός έχει επιλέξει έναν προκλητικό αν μη τι άλλο τρόπο για να έχει εκατομμύρια viewers στα βίντεό του και η αλήθεια είναι πως τα καταφέρνει καθώς στο τελευταίο του, έχει πάνω από 6 εκατομμύρια.

Τι κάνει λοιπόν ο εν λόγω κύριος; Καίει, ανατινάζει και γενικά καταστρέφει πολυτελή αυτοκίνητα με κάθε δυνατό τρόπο.

Η BMW M5, αξίας 130.000 ευρώ που έγινε στάχτη

Στο τελευταίο του βίντεο, παρκάρει σε ένα χιονισμένο χωράφι μια BMW M5, την περιλούζει με βενζίνη και μετά αρχίζει να εκτοξεύει φλεγόμενα βέλη προς αυτήν. Όταν την πετυχαίνει και απλώνεται η φωτιά εκείνη εκρήγνυται, πιθανότατα είχε και εκρηκτικά με τον ίδιο να πέφτει στο έδαφος εντυπωσιακά φορώντας γούνα και… εσώρουχο.

Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι το αυτοκίνητο που καταστράφηκε στο βίντεο του Litvin δεν ανήκει καν σε αυτόν. Η πανέμορφη ολόμαυρη BMW ανήκει στην πραγματικότητα σε έναν από τους φίλους του. Αυτή τη φορά, ο Litvin είχε μια άλλη δικαιολογία για το παρανάλωμα.

Σύμφωνα με το τοπικό site η ανατίναξη του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων ήταν ένας τρόπος για τον YouTuber και την παρέα του να αποτίσουν «φόρο τιμής» σε έναν φίλο που σκοτώθηκε ενώ οδηγούσε μια BMW M4 Competition στη Μόσχα, πέρυσι.

Δείτε επίσης  Κούβα: Στους 46 οι νεκροί από την έκρηξη στο ξενοδοχείο Saratoga της Αβάνας

Ο Litvin τον Οκτώβριο του 2020 πυρπόλησε μια Mercedes-AMG GT 63 S με το βίντεο να έχει ξεπεράσει τα 28 εκατομμύρια προβολές, ενώ στη συνέχεια «πέταξε» μια Porsche Taycan μέσα από την τζαμαρία μιας αντιπροσωπίας της κατασκευάστριας εταιρείας, λέγοντας –και καλά- ότι μπέρδεψε τα πεντάλ του γκαζιού και του φρένου.

Πηγή