Φινλανδία: Εξοργίστηκε και ανατίναξε το Tesla του –Τι συνέβη (vid)

Φινλανδία: Εξοργίστηκε και ανατίναξε το Tesla του –Τι συνέβη (vid)

tesla ilektriko aftokinito ap

Ένας άνδρας στη Φινλανδία, εξοργισμένος από το ποσό που κλήθηκε να πληρώσει για να αντικαταστήσει την μπαταρία του αυτοκινήτου του, ενός Tesla Model S, προτίμησε να ανατινάξει το ηλεκτρικό όχημα μαζί με ένα ομοίωμα του Ίλον Μασκ.

Ο κάτοχος του Tesla είπε ότι έχασε την πίστη του στην εταιρεία του Μασκ, αφού του ζητήθηκε να πληρώσει 20.000 ευρώ για μια νέα μπαταρία στο αυτοκίνητό του. 

Προφανώς, ήταν μεταξύ των πρώτων αγοραστών του συγκεκριμένου μοντέλου της Tesla, το οποίο κυκλοφορεί από το 2012, επομένως η εγγύησή του είχε ήδη λήξει.

Ο άνδρας επικοινώνησε με γνωστό μπλόγκερ από τοπικό κανάλι στο YouTube, που ειδικεύεται στην ανατίναξη αντικειμένων.

Έτσι, μετέφερε το Tesla του σε ένα χιονισμένο τοπίο και το φόρτωσαν με 30 κιλά δυναμίτη, ενώ τοποθέτησαν το ομοίωμα του Μασκ στην θέση του οδηγού.

Η τεράστια έκρηξη που μετέτρεψε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο σε ένα σωρό από συντρίμμια βιντεοσκοπήθηκε από πολλές οπτικές γωνίες και έκανε όλους όσους εργάστηκαν για το βίντεο, συμπεριλαμβανομένου του – πρώην πλέον – ιδιοκτήτη του, να εκστασιαστούν. 

Σημειώνεται πως ένα Tesla Model S κοστίζει επί του παρόντος σχεδόν 95.000 δολάρια στην έκδοση με διπλό κινητήρα, ενώ η έκδοση με τους τρεις κινητήρες κοστίζει περίπου 130.000 δολάρια.
 

Πηγή: RT

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

Δείτε επίσης  Δοκιμάζοντας το νέο Honda e