Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου, κλωτσιές και μπουνιές στη μούρη

Συγκλονίζει ο Τάσος Χαλκιάς: Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου, κλωτσιές και μπουνιές στη μούρη

3339 XALKIAS MARINA ROMA 11022019

Τις δύσκολες στιγμές στη σχέση με τον πατέρα του και το ξύλο που έτρωγε στην παιδική του ηλικία, περιγράφει ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ 2.

«Με τον πατέρα μου είχα πάντοτε μια κόντρα, την οποία εγώ δεν διαιώνιζα γιατί ήξερα πάρα πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να επικοινωνήσουμε την ώρα της κόντρας. Όταν δεν είχαμε την κόντρα αυτή, ήμασταν πολύ απασχολημένοι με το να δουλεύουμε» λέει αρχικά ο ηθοποιός.

«Έχω φάει πάρα πολύ ξύλο από τον πατέρα μου! Ξύλο… και όταν λέμε ξύλο δεν εννοούμε ένα χαστούκι. Μιλάμε για κλωτσιές, μπουνιές στη μούρη και στα πόδια» συγκλονίζει.

«Όταν όμως μια φορά στη ζωή μου, στην τελευταία τάξη του δημοτικού, με έδειρε ένας δάσκαλος, μου είπε πως τιμωρούσε όλη την τάξη. Πήγα, πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο από το περίπτερο και του είπα πως φεύγω από το σχολείο. Εκείνος τα παράτησε όλα, πήρε ένα ταξί, βούτηξε τον δάσκαλο από τη γραβάτα και του είπε “αυτόν τον δέρνω μόνο εγώ και κανείς άλλος”. Από κει και πέρα, όταν το είδα αυτό, δεν χρειάστηκε να τον ξαναρωτήσω γιατί με δέρνει» κατέληξε ο Τάσος Χαλκιάς.

Πηγή

Δείτε επίσης  Νίκος Μουτσινάς: Το χυδαίο μήνυμα που έλαβε και η απάντηση του παρουσιαστή