Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου!

Το Asfaleies24.gr ξεκίνησε τη λειτουργία του: Μείωσε έως και 40% τα έξοδα ασφάλισής σου!

Αν και το τελευταίο διάστημα βλέπουμε σε αρκετά αγαθά αυξήσεις τιμών , τώρα μπορείς να μειώσεις ένα μεγάλο πάγιο έξοδο : Την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου!

Η ιστοσελίδα του asfaleies24.gr μπήκε στη 2η φάση λειτουργίας της και η πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και καλύψεων, μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία της!

Τώρα μπορείτε εύκολα και γρήγορα, με 1 κλικ, να συγκρίνετε τιμές, καλύψεις και παροχές και να επιλέξετε την ιδανική για εσάς ασφάλεια αυτοκινήτου που ανταποκρίνεται ακριβώς στις δικές σας ανάγκες!

Τι σας προσφέρει η πλατφόρμα του asfaleies24.gr
Η νέα, ανεπτυγμένη πλατφόρμα του asfaleies24.gr που σηματοδοτεί την νέα φάση λειτουργίας της ιστοσελίδας, σας προσφέρει άμεση και εύκολη σύγκριση τιμών σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες τόσο για ασφάλεια αυτοκινήτου όσο και για άλλες ασφαλίσεις όπως ασφάλεια μηχανής, ασφάλεια κατοικίας, ασφάλιση σκάφους,κ.α.

Η ευκολία που προσφέρει η νέα πλατφόρμα του asfaleies24.gr είναι αξεπέραστη: Εσείς απλά εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να δείτε άμεσα τιμές και να κάνετε συγκρίσεις, όπως τα ατομικά σας στοιχεία καθώς και τα στοιχεία του οχήματος που θέλετε να ασφαλίσετε (μάρκα, μοντέλο, κυβικά, κτλ).

Η πλατφόρμα τότε άμεσα, σε real time, αναζητά σε περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες την καλύτερη δυνατή τιμή και σας επιστρέφει όλες τις τιμές και τις αντίστοιχες καλύψεις που προσφέρουν οι εταιρείες.

Επιλέγετε την πλέον συμφέρουσα για εσάς, που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες σας και έχετε τη δυνατότητα να ασφαλιστείτε μέσα σε μόλις 2 λεπτά online και να λάβετε το ασφαλιστήριο στο e-mail σας!

asfaleies24

Που θα σας βοηθήσει η νέα λειτουργία του asfaleies24.gr
Το asfaleies24.gr στοχεύει να σας παρέχει άμεση, αμερόληπτη και εύκολα προσβάσιμη σύγκριση τιμών για την ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, σκάφους και κατοικίας.

Δείτε επίσης  «Κινούμαι ηλεκτρονικά»: Μέτρα για τη μείωση του κόστους φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων (πίνακες)

Εσείς απλά εισάγετε τα στοιχεία που απαιτούνται και η πλατφόρμα σας επιστρέφει όλες τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν για να κάνετε τη σωστή επιλογή ασφάλισης.

Η εξοικονόμηση που έχετε μπορεί να φτάσει ακόμα και το 40% στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου – σίγουρα ένα πολύ μεγάλο όφελος χρημάτων για ένα αναγκαίο και υποχρεωτικό πάγιο έξοδο του αυτοκινήτου σας.

Τι αλλάζει στην ασφάλισή σου
Απολύτως τίποτα, παρά μόνο μειώνονται τα έξοδά σου! Στο asfaleies24.gr θα βρεις πιστοποιημένους ασφαλιστικούς πράκτορες, διαθέσιμους 24/7 να σε εξυπηρετήσουν σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις – από ερωτήσεις πριν τη σύναψη του συμβολαίου μέχρι την καθοδήγηση για την διεκπεραίωση μιας ζημίας.

Αυτό που κερδίζεις από τον νέο τρόπο ασφάλισης είναι μια αμερόληπτη σύγκριση της ασφαλιστικής αγοράς, καθώς μπορείς να συγκρίνεις περισσότερες από 26 ασφαλιστικές εταιρείες και μια μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων, επιλέγοντας αυτή που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σου ανάγκες!

Κι αν εμπλακώ σε ατύχημα; Ποιος θα με βοηθήσει;
Όπως αναφέραμε και πιο πάνω, στο asfaleies24.gr θα βρεις έμπειρους και πιστοποιημένους ασφαλιστικούς συμβούλους, έτοιμους να σε βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή σου συμβεί κάτι.

Έτσι, σε περίπτωση ατυχήματος μπορείς να καλέσεις για να πάρεις την απαιτούμενη καθοδήγηση και τι πρέπει να κάνεις για επόμενα βήματα της ζημιάς (δηλώσεις, πραγματογνωσύνη, αποζημίωση, κ.ο.κ)

Τι είναι το asfaleies24.gr και που ανήκει
Το asfaleies24.gr ανήκει στην εταιρεία Tec Group που σκοπό έχει να φέρει τις online ασφάλειες σε κάθε αυτοκίνητο! Στο asfaleies24.gr πιστεύουμε ότι ο οδηγός πρέπει να αποφασίζει για την ασφαλιστική του κάλυψη, αφού συγκρίνει αρκετές εταιρείες βάση των αναγκών που κοινοποίησε και αφού μελετήσει τιμές και καλύψεις που του προσφέρουν.

Δείτε επίσης  Rally Acropolis 2022: Πέτρες, απρόοπτα και Νεβίλ για θρίαμβο στην 3η μέρα

Η διαδικασία για να ασφαλιστεί ένα όχημα είναι πολύ εύκολη: Αφού επισκεφθείτε το asfaleies24.gr, επιλέγετε την κατηγορία ασφάλισης που επιθυμείτε(αυτοκίνητο,μηχανή,σκάφος,κατοικία) και εισάγετε τα στοιχεία που θα σας ζητηθούν.

Άμεσα, μέσα σε 1 λεπτό, θα δείτε τιμές και καλύψεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες και θα είστε σε θέση να κάνετε σύγκριση και να επιλέξετε την πλέον κατάλληλη και συμφέρουσα ασφάλιση για εσάς.

Τα στελέχη του asfaleies24.gr είναι δίπλα σας με ένα τηλεφώνημα στο 210.3000.352 να σας συμβουλέψουν για την κατάλληλη επιλογή, με βάση πάντα τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες.

 

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή